Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Alla är sjukt taggade!

8 november 2017 21:37
SSL DAM

På söndag drar SSL igång igen för Sirius damlag och på programmet står Linköping borta. Om det blir comeback för Klara Molin är fortfarande osäkert. ”Jag ska till Muskelcentrum imorgon för behandling och koll, så vi får se då hur det blir med match!”, säger hon i vår intervju.


Hej Klara. Du fick ju en tuff start i år och har sett inledningen av säsongen från läktarplats. Hur har den här perioden varit?

Det har varit jobbigt. Men positiva är att jag har sett matcherna på ett annat sett och kunnat analysera vad som behöver förbättras. Vi har blandat och gett i prestation i matcherna så det gäller att vi tar tag i det och blir mer jämna.

Känner du dig helt återställd i axeln nu?

Att bli helt återställd kommer att ta ett tag till, men nu kan jag göra allt jag behöver utan att det gör ont. Men får jag fortsätta med rehab ett tag till så ska det nog bli bra.

På söndag är det dags att möte Linköping borta – blir det premiär för dig då?

Det vet jag inte än. Jag ska till Muskelcentrum imorgon för behandling och koll, så vi får se då hur det blir med match!

Hur går tankarna inför söndagens match – antar att laget fick ny energi efter vinsten mot Rönnby?

Det är viktiga poäng för oss som står på spel så alla är sjukt taggade. Sen var det skönt att avsluta med vinst innan uppehållet för att få tillbaka känslan!

Hur skulle du sammanfatta inledningen av säsongen så här långt?

Svajigt! Vi måste höja prestationerna som lag och individ för att nå vårt mål!