Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Fredag
02 Apr 1 match

”Vi fick bra träff i försvarsspelet”

6 mars 2021 12:01
SSL HERR

Christian Sandsund delar med sig av sina tankar inför helgens turné där man möter Helsingborg på lördag och Kalmarsund på söndag.


Hej Christian. Först får man väl säga grattis till vinsten senast mot Jönköping där det blev fyra mål från din klubba. Hur skönt var det att räkna in tre poäng när slutsignalen ljöd?

”Det var väldigt skönt. En riktigt bra match där vi dock blir lite spretiga mot slutet och släpper till några onödiga mål.”

Om du tittar tillbaka – vad skulle du säga att ni gjorde annorlunda i matchen mot Jönköping jämfört med matcher där ni inte lyckats knipa poängen?

”Vi fick bra träff i försvarsspelet, vilket gjorde att vi fick fler och klarare kontringar än tidigare. Även spelet med boll i det uppställda var ett steg framåt jämfört med det vi var presterat tidigare.”

Nu är det tre matcher kvar och ni har tagit klivet ovanför nedflyttningsstrecket. Känns det som ni har allt i egna händer?

”Ja, det gör det verkligen!”

I helgen spelar ni dubbelmatcher. Först möter ni Helsingborg på lördag och redan på söndagen är det dags igen då Kalmarsund står för motståndet. Hur ser planeringen och förväntningarna ut?

”Vi åkte ner på fredagen och sov i Helsingborg, så vi har väldigt fina förutsättningar att ännu en gång göra en fin match och ta alla tre poäng. Ungefär 24 timmar senare möter vi Kalmarsund så mycket kommer kretsa i återhämtning mellan de matcherna och att komma så väl förberedd för den matchen som vi kan och sedan lämna södra delarna av landet med 6poäng!”