Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 2 matcher
Lördag
26 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 2 matcher
Fredag
08 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Torsdag
21 Nov 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Torsdag
05 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Tisdag
17 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher
Fredag
10 Jan 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Filip Björk

31 augusti 2018 13:35
SSL HERR

”Mest poäng skulle jag säga att Jocke Olsson och Kevin Söderling tävlar om, men även superfinnen Erik Storgårds kan nog hota lite om vi skulle få mycket frislag med oss i år!” Det säger Filip Björk som kom till Sirius Innebandy från Visby IBK inför den här säsongen.


  • Namn: Filip Björk
  • Tröjnummer: 8
  • Position: Center
  • Moderklubb: Huddinge IBS
  • Spelar med: Fatpipe Raw Concept 27

Hej Filip. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Tusen tack, jo men bara bra intryck. Ett härligt gäng med bra tränare och sportgrupp. Känns väldigt lovande.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Försäsongen har handlat om hård träning, att lära känna laget och rollsökning. Det har gått bra, vi har mycket kvar att jobba på men vi har träffat rätt med några pusselbitar.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Jag hoppas att vi kan placera oss bättre än förra året och samtidigt spela bra innebandy. Det går väl hand i hand men det är vad jag hoppas på. För egen del vill jag hitta in i SSL på ett bra sätt – vill göra skillnad.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Jag skulle beskriva mig som en två-vägscenter - ganska duktig både framåt och bakåt. Har en bra spelförståelse och godkända handleder.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Har inte några speciella rutiner innan match men för mig handlar det mycket om att få en härlig känsla och där spelar musik en viktig roll.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Just nu gör jag inget speciellt vid sidan, spelar ganska mycket golf och diskar efter min sambo. Men snart börjar jag jobba igen.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Dolda talanger är nog inget jag har i överflöd, men nog kan jag spela lite munspel.”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Mest poäng skulle jag säga att Jocke Olsson och Kevin Söderling tävlar om, men även superfinnen Erik Storgårds kan nog hota lite om vi skulle få mycket frislag med oss i år!”