Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Filip Björk

31 augusti 2018 13:35
SSL HERR

”Mest poäng skulle jag säga att Jocke Olsson och Kevin Söderling tävlar om, men även superfinnen Erik Storgårds kan nog hota lite om vi skulle få mycket frislag med oss i år!” Det säger Filip Björk som kom till Sirius Innebandy från Visby IBK inför den här säsongen.


  • Namn: Filip Björk
  • Tröjnummer: 8
  • Position: Center
  • Moderklubb: Huddinge IBS
  • Spelar med: Fatpipe Raw Concept 27

Hej Filip. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Tusen tack, jo men bara bra intryck. Ett härligt gäng med bra tränare och sportgrupp. Känns väldigt lovande.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Försäsongen har handlat om hård träning, att lära känna laget och rollsökning. Det har gått bra, vi har mycket kvar att jobba på men vi har träffat rätt med några pusselbitar.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Jag hoppas att vi kan placera oss bättre än förra året och samtidigt spela bra innebandy. Det går väl hand i hand men det är vad jag hoppas på. För egen del vill jag hitta in i SSL på ett bra sätt – vill göra skillnad.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Jag skulle beskriva mig som en två-vägscenter - ganska duktig både framåt och bakåt. Har en bra spelförståelse och godkända handleder.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Har inte några speciella rutiner innan match men för mig handlar det mycket om att få en härlig känsla och där spelar musik en viktig roll.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Just nu gör jag inget speciellt vid sidan, spelar ganska mycket golf och diskar efter min sambo. Men snart börjar jag jobba igen.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Dolda talanger är nog inget jag har i överflöd, men nog kan jag spela lite munspel.”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Mest poäng skulle jag säga att Jocke Olsson och Kevin Söderling tävlar om, men även superfinnen Erik Storgårds kan nog hota lite om vi skulle få mycket frislag med oss i år!”