Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Vi tror på det vi gör så vi fortsätter gnugga på det!”

19 december 2019 11:34
SSL DAM

”Jag är otroligt glad men tror det kommer ta ett tag till att förstå hur stort det här är. Jag tränade med laget på tisdagen igen så det var direkt in i vardagen.” Det säger Klara Molin, som är tillbaka från uppdraget i landslaget som tog VM-guld i Schweiz tidigare i december. På lördag är det dags för seriespel och damlaget beger sig till västkusten för match mot Warberg.


Hej Klara. Först ett stort grattis till VM-guldet. Har du hunnit smälta intrycken eller var det direkt in i träning med laget när du kom hem?

Hej och tack så mycket! Jag är otroligt glad men tror det kommer ta ett tag till att förstå hur stort det här är. Jag tränade med laget på tisdagen igen så det var direkt in i vardagen.

Det har ju varit uppehåll i seriespelet med anledning av ert VM-spel och du har varit iväg med landslaget. Vad har de andra i laget gjort under den här perioden?

Jag har inte haft så bra koll på det, men tror de har kört väldigt hårt med intervaller för att bibehålla formen och innebandy såklart.

Jag vet att ni hade relativt högt ställda förväntningar på er själva inför säsongen men just nu ligger ni på plats 10 i tabellen. Vad är det som inte funkat som det ska?

Vi har haft för stora dippar. Vissa matcher har vi spelat väldigt bra sen några mindre bra så vi behöver hitta en jämnare nivå.

Har ni gjort några justeringar i hur ni spelar eller kör ni vidare på den inslagna vägen?

Vi tror på det vi gör så vi fortsätter gnugga på det!

På lördag drar seriespelet igång igen och ni beger er till västkusten för att möta Warberg. Hur går tankarna i laget inför den matchen?

Tror att alla är sugna på att spela match igen så jag förväntar mig en ruggigt bra match från vår sida med mycket energi och kämparglöd!