Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 2 matcher
Lördag
08 Jan 2 matcher
Lördag
15 Jan 2 matcher
Fredag
21 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match

Sirius herrtränare lämnar sina uppdrag

9 november 2021 16:58
SSL HERR

Stefan Forsman, Jonas Wärm och Emil Hansson har, i samförstånd med sportgruppen för Sirius Innebandys herrlag, beslutat att avsluta sina uppdrag som tränare för SSL laget. Någon ny tränare är inte klar i dagsläget.


”Vi påbörjade en resa med Stefan och hans stab med fokus på att ta steg framåt på olika plan. Där vi hamnat nu måste vi dessvärre konstatera att vi inte kan komma vidare utan vi måste söka andra vägar framåt. Vi vill därför tacka Stefan, Emil och Jonas för den här tiden och önska dem lycka till i det de väljer att göra framöver”, säger Dimitar Kostov, sportchef för Sirius Innebandy herr, med anledning av beslutet.

”Jag och min stab har gjort det här på mitt sätt och vi hade så klart hoppats att vara med på hela resan mot framtida SM guld. Nu måste vi konstatera att vi har nått vägs ände och att resan tar slut här”, säger Stefan Forsman, avgående huvudtränare för Sirius Innebandy herr, i en kommentar.

Det långsiktiga arbetet som pågår inom föreningen med fokus på jämlikhet och jämställdhet påverkas inte av förändringarna i herrlaget. Sirius Innebandys målsättning är att vara den ledande innebandyföreningen i Uppsala och det självklara valet för alla innebandyintresserade i Uppland. Sirius innebandy bedriver verksamhet för barn och ungdomar i åldrarna 5 - 19 år med närmare 700 aktiva. Föreningen har representationslag på högsta nivå (SSL) för både dam och herr och vi ser ungdomsverksamheten och juniorverksamheten som grunden och kärnan i föreningen och som en förutsättning för att bedriva en långsiktigt hållbar elitverksamhet.