Lördag
08 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match
Lördag
12 Sep 1 match
Idag 1 match
Lördag
03 Okt 2 matcher
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Onsdag
28 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 2 matcher
Söndag
15 Nov 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Selma Frykholm

5 september 2018 07:50
SSL DAM

”Känslan i laget är att det är som ett stort kompisgäng som känner varandra väl, både på och utanför planen så det är verkligt roligt att säsongen dragit igång nu.” Det säger Selma Frykholm som kom till Sirius Innebandy från Stenhagen inför den här säsongen.


  • Namn: Selma Frykholm
  • Tröjnummer: 22
  • Position: Back/Forward
  • Moderklubb: Sten Sture BK
  • Spelar med: Salming CC med Q5-blad

Hej Selma. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Hej och tack så mycket! Hittills är intrycket att det är ett lag med mycket innebandy i sig. Känslan i laget är att det är som ett stort kompisgäng som känner varandra väl, både på och utanför planen så det är verkligt roligt att säsongen dragit igång nu.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Eftersom jag blev klar såpass tidigt har den varit lång men med den stora variationen på olika träningspass så har det aldrig blivit tråkigt. Intervallerna har varit riktigt bra för mig och jag känner mig stark i fotleder m.m som brukar vara ömma annars när man går in i hall.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Jag hoppas kunna komma in i SSL-tempot så fort som möjligt och visa vad jag går för även på den här nivån. Jag ser framför mig en rolig säsong där vi som lag kan fortsätta utvecklas och vinna matcher i kommande slutspel.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Jag är en snabb och fysisk spelare som älskar att springa. Jag håller just nu på att skolas om från back till forward och där har jag mina styrkor i det uppställda försvaret. Spelet med boll är något jag vill utveckla för att kunna använda min snabbhet i alla spelets delar.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Jag har gått från att ha väldigt uttänkta rutiner till en mer avslappnad inställning de senaste säsongerna. Nu ser jag bara till att äta både frukost och lunch innan match samt komma i god tid innan samlingen så jag kan mingla kring fruktbordet i omklädningsrummet. Jag tycker om att äta hela enkelt.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”På dagarna jobbar jag som elevassistent på en särskola i Stenhagen. Det är ett perfekt jobb att kombinera med innebandyn och kollegorna ställer alltid upp och köper rabatthäften när det är dags. I år är jag även involverad som tränare till Upplands P16 vilket är superkul och väldigt lärorikt.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Jag fortsätter på Collins musikaliska spår och säger att jag har spelat fiol sen jag var 4-5 år.”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Madde har verkligen ställt in siktet så hon är en bra kandidat. Annars är det svårt att inte nämna Klara som kan skapa så mycket med sin inställning och sitt driv.”