Fredag
02 Apr 1 match
Tisdag
10 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Fredag
17 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Torsdag
30 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match

Maja Brodin om söndagens match borta mot Dalen

22 november 2018 09:21
SSL DAM

”Det var väldigt, väldigt skönt. Man hade nästan hunnit glömma bort hur det känns att göra poäng och framförallt mål.” Det säger Maja Brodin efter vinsten mot Karlstad förra helgen. Nu ser hon fram emot en repris borta mot Dalen på söndag.


Hej Maja. Efter åtta matcher utan poäng lossnade det hemma mot Karlstad förra helgen. Hur skönt var det att se tre poäng trilla in på kontot efter den inledningen?

Det var väldigt, väldigt skönt. Man hade nästan hunnit glömma bort hur det känns att göra poäng och framförallt mål!

Två mål och en assist från din klubba i matchen – hur ser du på inledningen av säsongen för egen del?

För min egen del har den varit väldigt upp och ner. Vissa matcher har känts väldigt bra, men sen har jag haft några sämre matcher också. Jag hoppas såklart det blir bättre och fortsätter på samma vis som i helgen för min del.

Ett lag det snackats mycket om under inledningen av säsongen är IKSU, som vunnit alla matcher och gjort totalt 100 mål på nio matcher. Vid sidan av KAIS Mora (som förlorade med 5-6) är det ni som klarat er bäst när ni mött IKSU där resultatet stannade på 6-4. Ett bevis för att ni är bättre än tabellen visar?

Ja verkligen. Jag tycker vi gjort många bra matcher där det enda som saknat är att vi inte gör några mål, vilket vi även snackat mycket om i laget. Att vi fick göra hela 8 mål i helgen tror jag betydde mycket för hela laget för framtiden.

På söndag möter ni Dalen på bortaplan – hur går tankarna där?

Den kommer nog påminna mycket om matchen mot Karlstad. Båda lagen kommer att få äga mycket boll. Det som kommer att avgöra är vilka som vill mest och grisar mest framför både vårt mål och Dalens mål.