Lördag
12 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 2 matcher
Onsdag
06 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Idag 2 matcher
Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Maja Brodin om söndagens match borta mot Dalen

22 november 2018 09:21
SSL DAM

”Det var väldigt, väldigt skönt. Man hade nästan hunnit glömma bort hur det känns att göra poäng och framförallt mål.” Det säger Maja Brodin efter vinsten mot Karlstad förra helgen. Nu ser hon fram emot en repris borta mot Dalen på söndag.


Hej Maja. Efter åtta matcher utan poäng lossnade det hemma mot Karlstad förra helgen. Hur skönt var det att se tre poäng trilla in på kontot efter den inledningen?

Det var väldigt, väldigt skönt. Man hade nästan hunnit glömma bort hur det känns att göra poäng och framförallt mål!

Två mål och en assist från din klubba i matchen – hur ser du på inledningen av säsongen för egen del?

För min egen del har den varit väldigt upp och ner. Vissa matcher har känts väldigt bra, men sen har jag haft några sämre matcher också. Jag hoppas såklart det blir bättre och fortsätter på samma vis som i helgen för min del.

Ett lag det snackats mycket om under inledningen av säsongen är IKSU, som vunnit alla matcher och gjort totalt 100 mål på nio matcher. Vid sidan av KAIS Mora (som förlorade med 5-6) är det ni som klarat er bäst när ni mött IKSU där resultatet stannade på 6-4. Ett bevis för att ni är bättre än tabellen visar?

Ja verkligen. Jag tycker vi gjort många bra matcher där det enda som saknat är att vi inte gör några mål, vilket vi även snackat mycket om i laget. Att vi fick göra hela 8 mål i helgen tror jag betydde mycket för hela laget för framtiden.

På söndag möter ni Dalen på bortaplan – hur går tankarna där?

Den kommer nog påminna mycket om matchen mot Karlstad. Båda lagen kommer att få äga mycket boll. Det som kommer att avgöra är vilka som vill mest och grisar mest framför både vårt mål och Dalens mål.