Fredag
26 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Torsdag
01 Nov 1 match
Lördag
03 Nov 2 matcher
Tisdag
06 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Onsdag
19 Dec 1 match
Lördag
22 Dec 1 match
Torsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 2 matcher

Maja Brodin om söndagens match borta mot Dalen

22 november 2018 09:21
SSL DAM

”Det var väldigt, väldigt skönt. Man hade nästan hunnit glömma bort hur det känns att göra poäng och framförallt mål.” Det säger Maja Brodin efter vinsten mot Karlstad förra helgen. Nu ser hon fram emot en repris borta mot Dalen på söndag.


Hej Maja. Efter åtta matcher utan poäng lossnade det hemma mot Karlstad förra helgen. Hur skönt var det att se tre poäng trilla in på kontot efter den inledningen?

Det var väldigt, väldigt skönt. Man hade nästan hunnit glömma bort hur det känns att göra poäng och framförallt mål!

Två mål och en assist från din klubba i matchen – hur ser du på inledningen av säsongen för egen del?

För min egen del har den varit väldigt upp och ner. Vissa matcher har känts väldigt bra, men sen har jag haft några sämre matcher också. Jag hoppas såklart det blir bättre och fortsätter på samma vis som i helgen för min del.

Ett lag det snackats mycket om under inledningen av säsongen är IKSU, som vunnit alla matcher och gjort totalt 100 mål på nio matcher. Vid sidan av KAIS Mora (som förlorade med 5-6) är det ni som klarat er bäst när ni mött IKSU där resultatet stannade på 6-4. Ett bevis för att ni är bättre än tabellen visar?

Ja verkligen. Jag tycker vi gjort många bra matcher där det enda som saknat är att vi inte gör några mål, vilket vi även snackat mycket om i laget. Att vi fick göra hela 8 mål i helgen tror jag betydde mycket för hela laget för framtiden.

På söndag möter ni Dalen på bortaplan – hur går tankarna där?

Den kommer nog påminna mycket om matchen mot Karlstad. Båda lagen kommer att få äga mycket boll. Det som kommer att avgöra är vilka som vill mest och grisar mest framför både vårt mål och Dalens mål.