Lördag
08 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match
Lördag
12 Sep 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 2 matcher
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Onsdag
28 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 2 matcher

Hittade målet med ny klubba

15 mars 2019 08:06
SSL DAM

”Örnsköldsvik matchen på fredag ska inte vara några konstigheter, då ska 3p med hem. Matchen på söndag blir dock tuffare men spelar vi lika bra som vi gjort mot de andra lagen som legat över oss i serien så ska vi ta 3p där också!” Det säger Anna Gertz inför helgens två viktiga matcher.


Hej Anna. Vinst på straffar i senast matchen hemma mot Dalen. Är du nöjd med poängen eller missnöjd över att ni inte tog hem alla tre?

”Hej! Om man ska tänka i det stora hela och hur vår säsong varit i år så är det såklart bra med 2p mot ett lag som ligger före oss i serie. Ska man dock se det till bara den matchen så är jag missnöjd att vi inte tog hem alla poäng. Vi leder med två mål och har flera chanser att avgöra i ordinarie tid.”

Två mål från din klubba mot Dalen - har du toppat formen när vi går in i slutspurten av säsongen?

”Tydligen! Har faktiskt precis bytt klubba till en av gubbens gamla, kanske det som gjorde susen! Vi får se i helgen igen...”

Det var ju en tuff inledning på säsongen där ni länge låg långt ner i tabellen – kan du sätta fingret på när vändningen kom, och varför?

”Någon gång i mitten på januari tror jag att det var och det var nog en kombination av olika faktorer. Vi fick hjälp av klubben som ordnade med mental träning, vi gjorde små justeringar i vårt sätt att spela innebandy och vi fick in en ny röst i båset, Kruse.”

Nu har ni en hektisk helg framför er med två matcher. Först Örnsköldsvik borta på fredag och sedan Rönnby hemma på söndag. Hur ser uppladdningen upp och hur ser du på matcherna?

”Bussresa upp till Övik efter lunch på fredag - ryktas om att ett Playstation ska medtas på bussen?? Bussen hem, sova och ta det lugnt på lördagen för att sedan ladda upp för söndagens match. Örnsköldsvik matchen på fredag ska inte vara några konstigheter, då ska 3p med hem. Matchen på söndag blir dock tuffare men spelar vi lika bra som vi gjort mot de andra lagen som legat över oss i serien så ska vi ta 3p där också!”