Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
11 Aug 1 match
Tisdag
20 Aug 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 2 matcher

Hittade målet med ny klubba

15 mars 2019 08:06
SSL DAM

”Örnsköldsvik matchen på fredag ska inte vara några konstigheter, då ska 3p med hem. Matchen på söndag blir dock tuffare men spelar vi lika bra som vi gjort mot de andra lagen som legat över oss i serien så ska vi ta 3p där också!” Det säger Anna Gertz inför helgens två viktiga matcher.


Hej Anna. Vinst på straffar i senast matchen hemma mot Dalen. Är du nöjd med poängen eller missnöjd över att ni inte tog hem alla tre?

”Hej! Om man ska tänka i det stora hela och hur vår säsong varit i år så är det såklart bra med 2p mot ett lag som ligger före oss i serie. Ska man dock se det till bara den matchen så är jag missnöjd att vi inte tog hem alla poäng. Vi leder med två mål och har flera chanser att avgöra i ordinarie tid.”

Två mål från din klubba mot Dalen - har du toppat formen när vi går in i slutspurten av säsongen?

”Tydligen! Har faktiskt precis bytt klubba till en av gubbens gamla, kanske det som gjorde susen! Vi får se i helgen igen...”

Det var ju en tuff inledning på säsongen där ni länge låg långt ner i tabellen – kan du sätta fingret på när vändningen kom, och varför?

”Någon gång i mitten på januari tror jag att det var och det var nog en kombination av olika faktorer. Vi fick hjälp av klubben som ordnade med mental träning, vi gjorde små justeringar i vårt sätt att spela innebandy och vi fick in en ny röst i båset, Kruse.”

Nu har ni en hektisk helg framför er med två matcher. Först Örnsköldsvik borta på fredag och sedan Rönnby hemma på söndag. Hur ser uppladdningen upp och hur ser du på matcherna?

”Bussresa upp till Övik efter lunch på fredag - ryktas om att ett Playstation ska medtas på bussen?? Bussen hem, sova och ta det lugnt på lördagen för att sedan ladda upp för söndagens match. Örnsköldsvik matchen på fredag ska inte vara några konstigheter, då ska 3p med hem. Matchen på söndag blir dock tuffare men spelar vi lika bra som vi gjort mot de andra lagen som legat över oss i serien så ska vi ta 3p där också!”