Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Amanda Collin

30 augusti 2018 16:56
SSL DAM

”Mina förhoppningar på denna säsong är såklart att vi kommer göra det jobb som krävs för att få en så bra placering som möjligt i serien. Slutspel är ju alltid roligt!” Det säger Amanda Collin som kom till Sirius Innebandy på lån från IKSU inför den här säsongen.


  • Namn: Amanda Collin
  • Tröjnummer: 27
  • Position: Back
  • Moderklubb: Holmsund City
  • Spelar med: Zone - supreme airlight

Hej Amanda. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? “Hej! Tack så mycket. Intrycken såhär långt är bara bra, det känns väldigt kul att vara igång. Det är ett härligt gäng att komma till som välkomnat och tagit emot mig bra. Jag ser verkligen fram emot den här säsongen och resan vi ska göra tillsammans!”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Jag missade den gemensamma försäsongsträningen med laget då jag inte hade hunnit flytta ner till Uppsala så jag sammanstrålade med laget när vi gick in i hall. Tiden sen dess har varit väldigt intressant och rolig. Vi har ju fått Niklas som ny tränare och han besitter mycket kunskaper som kommer ge bra effekt till laget och vårt sätt att spela. I början fokuserade vi mycket på försvarsspelet som vi utvecklat och där har vi tagit många steg i rätt riktning. Vi har bland annat ställts inför två tuffa försäsongsmatcher i Idrefjäll mot IKSU och Mora. Vi gör en bra insats, men släpper in några billiga mål i slutet av matcherna. Nu har vi börjat fokusera mer kring uppspel och anfallsspel så det känns som vi kommer vara väl förberedda inför seriepremiären!”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Mina förhoppningar på denna säsong är såklart att vi kommer göra det jobb som krävs för att få en så bra placering som möjligt i serien. Slutspel är ju alltid roligt! Mina individuella förhoppningar är att fortsätta utvecklas, ta mer kliv offensivt och hjälpa till att föra laget framåt.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Jag skulle beskriva mig själv som en brytningssäker back, en passningsspelare som är lugn och trygg med bollen.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Nej jag skulle inte säga att jag har någon speciell matchrutin. Men strumporna ska sitta på rätt fot och mitt Lypsyl ska alltid finnas nära till hands i omklädningsrummet, så är det bara haha…”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Tanken är att jobba på sidan av innebandyn. Den här sommaren har jag även börjat spela lite golf så det är kul!”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig? ”Tyvärr en människa som inte besitter så många dolda talanger, men jag kan spela tvärflöjt!”