Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Jonathan Blomqvist

4 september 2018 12:42
SSL HERR

”Jag vill bidra med det jag kan på planen och försöka ta en ordinarie startplats i någon av femmorna.” Det säger Jonathan Blomqvist som plockats upp från juniorlaget inför den här säsongen.


  • Namn: Jonathan Blomqvist
  • Tröjnummer: 77
  • Position: Forward
  • Moderklubb: IS Saga
  • Spelar med: Fatpipe G-Series 27

Hej Jonathan. Du har kommit upp till SSL från vårt juniorlag. Vilka är dina intryck så här långt? ”Hej! Ja det har varit mycket intryck såhär långt men bara positiva, skönt att vara igång. Ett härligt gäng av spelare och ledare som välkomnat mig till laget.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Försäsongen har varit tuff men nyttig, mycket slit och engagemang från hela truppen. Den har bestått av bland annat fysträning i form av hård löp- och styrketräning. Utöver det har vi jobbat mycket på vårt spel, det taktiska.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Mina förhoppningar på laget den kommande säsongen är att vi fortsätter att utvecklas samtidigt som vi klättrar mot toppen av tabellen. Förhoppningarna jag har på mig själv är precis som de jag har på laget, utvecklas och bli bättre. Jag vill bidra med det jag kan på planen och försöka ta en ordinarie startplats i någon av femmorna.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Jag skulle beskriva mig själv som en stark forward med bra spelförståelse. Har hyfsad teknik och gillar att spela fysiskt.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Ingen som jag anser är så speciell men försöker dricka mycket vatten, äta 2-3 timmar innan matchstart och lyssna på mycket musik.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Vid sidan av innebandyn umgås jag mycket med mina vänner, flickvän och min familj. Utöver det söker jag mig just nu runt efter ett arbete.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Oj, det vet jag inte om jag har någon.. inget jag kommer på nu iallafall!”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Jag tror Jocke Olsson eller Johan Eriksson plockar hem mest poäng den här säsongen faktiskt.”