Söndag
18 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
01 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 2 matcher
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Tisdag
27 Mar 1 match

”Självklart vill vi nå slutspel”

24 februari 2018 07:17
SSL HERR

”Vi är inställda på att åka ner dit för att jobba hårt och det kommer verkligen behövas. Linköping är tunga att möta så det krävs att vi har fart på fötterna hela matchen.” Det säger Bobby Edberg inför morgondagens bortamatch.


Hej Bobby. En fin segersvit bröts i senaste matchen mot Helsingborg där ni förlorade med 3-4. Hur pratade ni i laget efter den matchen?

Väldigt tråkigt att förlora såklart, men det gäller att blicka framåt och göra oss redo för nästa match. Vi kom inte upp i nivå mot Helsingborg men jag tycker vi gör ett bra försök i slutet och vi är så nära att få till en kvittering.

Du spelade fram till samtliga blåsvarta mål i matchen. Ni verkar fått det att stämma i er kedja?

Jag tycker det har sett bra ut i vår formation länge nu. Vi vill fortsätta spela bra och producera mål framåt!

Imorgon är det dags igen och då är det Linköping borta och jag antar att ni vill ha revansch från förra mötet?

Ja men det stämmer. Vi är inställda på att åka ner dit för att jobba hårt och det kommer verkligen behövas. Linköping är tunga att möta så det krävs att vi har fart på fötterna hela matchen.

Inklusive matchen på söndag är det totalt fyra matcher kvar i grundserien. Antar att ni är sugna på att säkerställa att det blir fler matcher i vår?

Självklart vill vi nå slutspel. Det är en poäng upp till slutspel och det är 4 omgångar kvar. Det blir en häftig utmaning för oss då vi möter lag som ligger i den övre delen av tabellen.