Söndag
06 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Söndag
03 Jan 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Idag 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 2 matcher
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher

”Såklart att jag är nöjd med min egen insats”

5 januari 2021 09:48
SSL DAM

”Det gäller att vi är påkopplade direkt från start med ett aggressivt försvarsspel och att vi vågar utmana och ta skott i anfallsspelet.” Det säger Klara Molin inför dagens match borta mot Mora.


Hej Klara. Äntligen match igen efter ett uppehåll sedan den 19 december. Har ni kunnat träna på som vanligt under helgerna eller hur har ert schema sett ut?

”Hej! Vi har fått åka hem och vara med familjen under uppehållet. Såklart har vi fått ett träningsprogram så vi kommer förberedda inför matchen. Vi har tränat ihop nu senaste dagarna för att komma igång med boll och klubba igen och det har sett bra ut!”

Vi ser ju i tabellen att ni hade en fantastisk höst – vad tycker du själv sticker ut som extra positivt i era prestationer?

”Det som har varit positivt är att vi har kunnat spela stundtals sämre i matcher men ändå vunnit och det är väldigt skönt att ha med sig! Sen såklart är laginsatsen alltid viktig och den har vi i princip aldrig tummat på.”

Med 13 mål och 9 målgivande passningar på 13 matcher antar jag att du även är nöjd med din egen prestation under hösten?

”Såklart att jag är nöjd med min egen insats än så länge men det gäller att inte slappna av och fortsätta prestera varje match!”

Måste även fråga – hur är det att spela utan publik? Fortfarande konstigt eller har ni vant er nu?

”Nej nu har vi vant oss men det är fortfarande oerhört tråkigt!”

Idag möter ni KAIS Mora borta. Vad har ni pratat extra om inför den matchen?

”Det gäller att vi är påkopplade direkt från start med ett aggressivt försvarsspel och att vi vågar utmana och ta skott i anfallsspelet.”