Söndag
18 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Torsdag
01 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 2 matcher
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Tisdag
27 Mar 1 match

”Jag tycker att vi har vuxit otroligt mycket som lag under säsongen”

3 mars 2018 17:30
SSL DAM

”Alla i laget är otroligt taggade då det är väldigt viktiga poäng i slutspelskampen.” Det säger Sofia Härdin inför söndagens match mot Linköping.


Hej Sofia. Match imorgon mot Linköping. Hur går snacket i laget inför den matchen?

Tjena! Alla i laget är otroligt taggade då det är väldigt viktiga poäng i slutspelskampen. Vi har snackat om att fortsätta spela vårt spel som vi har börjat hitta väldigt bra nu och laget har äntligen börjat komma tillbaka från alla sjukdomar som vi har senaste tiden.

Pratade tidigare med en av dina lagkamrater och frågade om er bästa match och då dök senaste mötet mot Endre upp. Är det ditt svar också?

Ja det lär jag hålla med om. Alla jobbade stenhårt tillsammans och vi spelade den innebandyn vi vet att vi kan. Det var en väldigt rolig match och vi var värda den vinsten. Det var verkligen skönt att få lite revansch med tanke på resultatet från första matchen när vi möttes.

Du kom till Uppsala från Falun inför den här säsongen - hur tycker du att det har gått så här långt för egen del?

Jag tycker att det har gått okej! Jag gör min första hela säsong efter en korsbandsskada så det tog ett tag att komma in i allt igen.

Och hur låter sammanfattningen av säsongen för laget som helhet?

Det började ganska knackigt med några tuffa matcher där i början, men jag tycker att vi har vuxit otroligt mycket som lag under säsongen och bara blivit bättre och bättre.

Vad gör du vid sidan av innebandyn?

Jag jobbar på ett resebyråbolag som heter Etraveli.