Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match
Lördag
12 Sep 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 2 matcher
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Onsdag
28 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 2 matcher

Klara Molin uttagen till landslagsläger

19 augusti 2020 23:01
SSL DAM

Sirius kapen Klara Molin är en av de 22 spelare som tagit ut till damlandslagets läger i Sigtuna den 3 – 6 september.


”Jag tycker det är otroligt roligt och väldigt lärorikt att få chansen att spela med dom bästa,” säger Klara Molin efter beskedet att hon är en av de 22 spelare som åker på träningsläger med damlandslaget till Sigtuna den 3 - 6 september. Tanken var att landslaget skulle spela Finnkampen i Finland, men eftersom landskamperna ställdes in på grund av Covid-19 blev ett träningsläger alternativet.

”Självklart skulle vi ha föredragit att spela landskamper, det ger alltid otroligt mycket att möta Finland. Men det här blev en bra lösning. Nu kan vi fokusera på att träna på detaljer i spelet och bli extra taggade till landskamperna i november, säger förbundskapten Åsa Karlsson i ett pressmeddelande. Hon fortsätter och säger att den uttagna truppen är spelare som ska fightas om platserna till VM i Uppsala 2021. När vi frågar Klara Molin hur gärna hon vill spela ett VM i IFU Arena nästa år kommer svaret snabbt.

”Såklart jag vill kämpa om den platsen,” säger hon och fortsätter: ”Nu när jag fått vara med på ett VM och vet vad som krävs och förväntas av en vill jag absolut få vara med igen! Sen att det är på hemmaplan för mig om jag kommer med sporrar mig bara ännu mer.”

Först är det dock fokus på klubblaget som kört försäsong och även hunnit med någon träningsmatch.

”Vi har verkligen gått ihop som ett lag vilket är superroligt och de nya spelarna har kommit in med ny energi och engagemang och samma med Marko som tränare,” säger Klara Molin.

På frågan om förväntningar på den kommande säsongen vill hon inte avslöja allt. ”Såklart alla vill till slutspel,” säger hon men flaggar även för att det finns mindre mål under säsongen som ska uppnås. ”Men det håller vi för oss själva,” avslutar hon.