Söndag
29 Nov 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Söndag
03 Jan 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 2 matcher
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Fredag
26 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher

”Alla vill vinna och alla hjälper varandra”

18 december 2020 13:29
SSL DAM

”Vi ska spela som ett lag och vara noggranna i försvaret, vara effektiva i våra avslut och hålla fokus hela matchen. Då kommer vi plocka hem 3 poäng!” Det säger Charlotte Bravo, inför morgondagens match hemma mot Nacka.


Hej Charlotte. Om vi kikar tillbaka på de två senaste matcherna så tog ni en meriterande seger mot tabelltvåan Pixbo hemma men förlorade mot Rönnby i förlängningen. Hur skulle du beskriva de båda matcherna?

”Hej! Jag skulle säga att i matchen mot Pixbo samlade vi verkligen ihop oss som lag sista halvan av matchen och kämpade för varandra. Vi var noggranna både i försvar och anfall vilket gjorde att vi fick ut det bästa av oss. Mot Rönnby satt inte mycket rätt men i sista perioden var vi starkare och lyckades ta oss till förlängning. Lagmoralen kom fram och alla spelade så som vi ska spela!”

Hur skulle du beskriva säsongen så här långt för laget och för egen del?

”Jag tycker att vi som lag har haft en väldigt bra första halva av säsongen och man märker att vi är starka som grupp för vi vinner många matchen just på grund av lagmoralen. Alla vill vinna och alla hjälper varandra. För egen del har jag fått en annorlunda roll i år där jag blivit mycket starkare i defensiven och det är också där jag bidrar som mest!”

Du kom till Sirius redan säsongen 2017/2018 – vad skulle du säga är speciellt med årets upplaga om du tittar tillbaka på tidigare säsonger?

”I år har vi en annan gruppdynamik och spelar på ett enklare sätt. Marko har fått ihop oss som grupp vilket verkligen syns på planen. Vi har en annan styrka i oss vilket kommer fram tydligt när vi lyckas vända matcher vid underläge som inte funnits på samma sätt tidigare säsonger.”

Imorgon tar ni emot Nacka hemma i IFU Arena. Hur ska ni göra för att plocka alla tre poäng i den matchen?

”Vi ska spela som ett lag och vara noggranna i försvaret, vara effektiva i våra avslut och hålla fokus hela matchen. Då kommer vi plocka hem 3 poäng!”