Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

HSB Uppsala och Sirius Innebandy utvecklar sitt samarbete

20 december 2019 15:29
FÖRENING

HSB är säsongen 2019/2020 All Star partner till Sirius Innebandy och tar därmed ytterligare ett steg som partner till föreningen. Med jämställdhet som ledstjärna satsar vi på att utvecklas till världens bästa förening, sportsligt, ekonomiskt och organisatoriskt. Sirius Innebandy ska vara en förebild och ett bevis på att en jämställd satsning inte behöver vara en kostnad utan att det i stället skapar ökade ekonomiska förutsättningar.


-Hållbarhet är ett av HSBs ledord, “H.et i vårt ETHOS” och vi prioriterar att bidra till hållbar utveckling i det samhälle vi verkar. Liknande sätter Sirius Innebandy sitt sportsliga samhällsengagemang högt upp på dagordningen genom att aktivt och konkret arbeta för en helt jämställd förening. Som All Star partner 2019/2020 stöttar vi dem i deras resa”, säger Sara Brandt, HSB Uppsala.

Som All Star partner ingår HSB med en representant i styrgruppen för All Star, som tillsammans med andra partnerföretag och Sirius Innebandy kommer att arbeta för att föreningen ska bli världens bästa med jämställhet i fokus.

-HSB har varit vår partner i några år och det känns väldigt roligt och inspirerande att vi tar nästa steg och utvecklar vårt samarbete. Att HSB väljer att bli All Star partner visar på vikten av det arbete vi gör för jämställdhet och att det attraherar likasinnade företag. Tillsammans med HSB i Uppsala och övriga All Star partners kommer vi kunna ta fortsatta steg i rätt rikning och verkligen kunna driva och genomföra förändring på det sätt vi vill.”, säger Peter Tornberg, ordförande i Sirius Innebandy.

För ytterligare information kontakta:

Sara Brandt, HSB Uppsala Telefon: 018-18 01 11 E-post: [email protected]

Peter Tornberg, Styrelseordförande Sirius Innebandy Telefon: 0703-04 06 56 E-post: [email protected]

Sirius Innebandy ska vara Uppsalas ledande innebandyförening som bidrar till utveckling av sporten och är det självklara valet för innebandyintresserade i Uppland. Vi har en verksamhet som är öppen för både flickor och pojkar samt damer och herrar. Alla aktiva i vår förening ska ges samma möjligheter att spela innebandy, trivas och utvecklas.

Med jämställdhet som ledstjärna ska Sirius Innebandy utvecklas till världens bästa förening sportsligt, ekonomiskt och organisatoriskt. Vi ska bli en förebild och ett bevis på att en jämställd satsning skapar ökade förutsättningar för föreningen som helhet.