Lördag
12 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 2 matcher
Onsdag
06 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Årsmötet gav positiva besked

26 juni 2018 23:33

Under tisdagskvällen höll Sirius innebandy årsmöte för verksamhetsåret 2017/2018. Det var en mycket nöjd styrelse som kunde konstatera att det gångna året varit en framgång och ett stort steg i föreningens utveckling.


Det största händelsen under året var sammangåendet mellan Sirius IBK och FBC Uppsala som resulterade i en förening som har både dam och herrlag på högst elitnivå i Sverige. Sportsligt så slutade damlaget på en 7e-plats och herrarna på en 9e-plats.

Viktigast av allt har i samband med sammanslagningen varit att få en fungerande verksamhet som fungerar väl i alla dess delar.

Hannes Morger, vice ordförande i Sirius innebandy och tidigare ordförande i FBC Uppsala: "Det har varit ett väldigt händelserikt år där sammanslagningen har gått över all förväntan. Vi hade väntat oss att det skulle kärva på sina håll, men istället har allt flutit på förvånansvärt bra. I Sirius har vi som kom från FBC fått en större stabilitet som ger goda förutsättningar för daminnebandyn i Uppsala att bli starkare och ta upp kampen med de bästa lagen i landet."

Peter Tornberg, ordförande i Sirius innebandy, om året som gått: "Det har varit ett väldigt händelserikt år som vi nu kan summera. Vi har tagit stora steg framåt i vår verksamhet. Med FBC har vi en komplett verksamhet med dam/flick och herr/pojkverksamhet där vi ges möjligheter att skapa en jämställd förening som attraherar alla som är intresserade av innebandy, vare sig det är som utövare, publik eller om man representerar näringslivet."

Glädjande var också att föreningen gjorde ett bra ekonomiskt resultat och att föreningen nu, enligt egen bedömning, uppfyller elitlicensen.