Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”En bra match att studsa tillbaka på”

29 november 2020 09:54
SSL HERR

”Juniortiden i Sirius har gett mig otroligt mycket, med bra tränare och hur dom utbildar spelare och ger oss en ordentlig stomme som i sin tur ska mynna ut i en elitspelare.” Det säger Oliver Raudasoja, som gör sin första säsong i SSL, inför dagens match hemma mot Dalen.


Hej Oliver. Ni spelade två matcher förra veckan där det blev vinst mot Thorengruppen och förlust mot Jönköping. Jämfört med många andra matcher lyckades ni hålla ner antalet insläppta mål i båda matcherna – känns det som om försvarsspelet börjar sitta nu?

”Tjena! Ja, men precis. Det var två matcher som vi inte är helt nöjda med, men skönt med en vinst iallafall. Om försvarsspelet börjar sitta helt vet jag inte men vi är absolut på god väg i vår process som precis startat. Men absolut ett gott tecken på att det blir bättre och bättre! Vi får se till att hålla i det nu också.”

Det är första säsongen i SSL för din del. Hur stort steg är det att kliva upp från juniorlaget till SSL?

”Det stämmer. Absolut en enorm skillnad i allt egentligen. Både på planen samt allt utanför som måste klaffa osv. Men det är kul med utmaningar!”

Om du tittar tillbaka på juniortiden i Sirius – känner du att det var en bra förberedelse för att spela i SSL?

”Juniortiden i Sirius har gett mig otroligt mycket, med bra tränare och hur dom utbildar spelare och ger oss en ordentlig stomme som i sin tur ska mynna ut i en elitspelare. Främst skulle jag vilja hylla Emil Hansson som gjort mig och flera andra till mycket bättre spelare med sin kompetens inom innebandyn.”

Idag möter ni Dalen hemma i IFU Arena. Vilka förväntningar har du på den matchen?

”Att det kan bli en bra match att studsa tillbaka på. Dalen är ett bra lag som vi måste prestera till fullo mot och inte bara ställa ut skorna som känslan var mot Jönköping.”