Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Onsdag
28 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 2 matcher
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Idag 2 matcher
Söndag
06 Dec 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Måndag
28 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 2 matcher
Söndag
17 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match

”En möjlighet för oss att fortsätta jobba på det vi har börjat med”

1 november 2020 10:30
SSL HERR

”Haha, ja men det låter ju som ett gött smeknamn så det kan väl få sätta sig. Det säger Daniel Stenlund, som i matchen mot Höllviken kallades ”den blonda virvelvinden” av kommentatorn. Idag ställs han, tillsammans med sina lagkamrater, mot Pixbo hemma i IFU Arena.


Hej Daniel. Det var en resultatmässigt tuff inledning på säsongen. Hur skönt var det att plocka hem de första tre poängen i matchen mot Höllviken?

”Det var viktigt. Det är i sådana matcher vi behöver ta tre poäng så ja, det satt fint.”

I senaste matchen kallade kommentatorn dig för ”den blonda virvelvinden” och vid något tillfälle sa han att ”vinddraget känns i hela arenan när Stenlund kliver in på planen”. Hur har inledningen av säsongen känts för egen del?

”Haha, ja men det låter ju som ett gött smeknamn så det kan väl få sätta sig. Jag tycker det har känts bra. Jag tycker jag gör bra saker på banan och jag får mycket speltid. Nu är det väl bara att man ska börja producera framåt också.”

Du har spelat i SSL med Sirius sedan säsongen 2014/2015 och får väl nästan kallas en veteran i laget med tanke på alla nya spelare som kommit in. Hur har din roll och ditt spel utvecklats under åren?

”Jag tycker att jag har gjort stora framsteg sedan jag klev upp. Jag får en större och viktigare roll i laget nu än jag någonsin haft tidigare. Sen har jag väl bara blivit bättre med åren antar jag. Jag går ut och spelar på ett sätt jag tror på och är bekväm i. För mig kommer utvecklingen naturligt då.

Idag är det dags igen då ni möter Pixbo hemma i IFU Arena. Vilka förväntningar har du på den matchen?

”Har inga förväntningar på matchen mer än att det är en jättestor möjlighet för oss att fortsätta jobba på det vi har börjat med. Självklart är det även en möjlighet att kunna plocka hem tre nya poäng.”