Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match

Rädda Elitlicensen-lotteriet

29 december 2022 17:30

Sirius damlag i innebandyns högsta serie kämpar just nu febrilt för att rädda sin plats i Svenska Superligan – både på och utanför planen. Och nu rycker flera av Uppsalas kvinnliga profiler in i en unik hjälpaktion och skänker vinster till Sirius speciallotteri. Bland annat ett förstahandskontrakt på lägenhet i centrala Uppsala.


Efter seriekopplade förluster i ligan är läget prekärt för Sirius, men det är än tuffare vid sidan av planen. Senast den 30 april 2023 måste klubben visa ett positivt eget kapital annars blir det nedflyttning till Allsvenskan nästa säsong – oavsett tabelläget.

I jakten på det kapital som krävs för förnyad elitlicens har nu en rad välkända kvinnliga Uppsalaprofiler valt att stötta Sirius och klubbens ”Rädda Elitlicensen-lotteri”.

  • Det är fantastiskt att vi fått detta stöd från så många Uppsalakvinnor. Och priserna som de skänkt är ju väldigt spännande. Lotteriet kommer vara en stor hjälp för oss i vårt arbete att klara av licensen. Sedan måste vi ju göra vår del på planen också, men det är jag övertygad om att vi ska klara, säger Johanna Vahlby, ordförande i Sirius Innebandy.

Priserna är något utöver det vanliga och givmildheten har varit stor. Eller vad sägs om hundcoachning (Uppsala Hundcenter), pizzabakning med egen kock (Kaija), frisyrstyling (ENVY by Envier), ansiktsbehandlingar (Frisk & Skön), massage (Karin Bergström), personlig coachning (Margith Kamprath Handledning & Konsultation), trädgårdsrådgivning (Pijonens Trädgård), inredningskonsultation (Zoon Inredningar), hotellövernattning med frukost (Hotell Hörnan), skönsång i egna hemmet (Ako Artist), personlig träning (Anna Modig), förstahandskontrakt på lägenhet mitt i city (HS Bo) och private dining (Liselotte Forslin).

  • Självklart vill jag vara med och rädda damlagets elitlicens! Det känns bra att som kvinnlig företagare stötta andra kvinnor. I likhet med idrott är mat och möten vid middagsbordet något som förenar. Och många är de bra idéer som har kläckts under en måltid, säger Liselotte Forslin.

Lotterna säljs under hemmamatcher och via Sirius sociala kanaler med början nu i mellandagarna. Den stora dragningen sker i samband Sirius sista hemmamatch i IFU Arena den 18 mars mot Åkersberga.

För mer information kontakta: Johanna Vahlby, ordförande – 073-3895350 Peter Tornberg, vice ordförande – 070-3040656