Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match

Sirius Innebandy anställer Kim Knudsen som klubbchef

7 juni 2021 17:57
FÖRENING

För att få ytterligare kraft i vårt arbete och för att aktivt kunna jobba med sponsorer och samarbetspartners som delar våra värderingar har föreningen anställt Kim Knudsen som klubbchef.


Sirius Innebandys vill inte bara vara en innebandyklubb med bredd- och elitverksamhet i högsta klass. Vi vill också göra skillnad i samhället utanför innebandyn. Vi vill bli en förebild i Uppsala och Sverige genom att skapa verksamheter som tillgängliggör idrotten för alla och vi vill nå dit genom samverkan med föreningar, organisationer, kommun, skola och näringsliv.

I vår förening finns idag ca 700 aktiva medlemmar fördelat på 24 lag. Vår verksamhet består av två elitlag, elitförberedande verksamhet, ungdomsverksamhet och uppstartverksamhet. I vår värdegrund ska vi bedriva verksamheter där alla får vara med, oavsett förkunskaper eller förmågor. Vi ska fostra spelare med glädje till sporten, och inte efter prestation och resultat.

För att få ytterligare kraft i vårt arbete och för att aktivt kunna jobba med sponsorer och samarbetspartners som delar våra värderingar har föreningen anställt Kim Knudsen som klubbchef.

”Efter mer än ett år med Corona ser vi med tillförsikt framemot ny säsong och tiden är rätt för föreningen att ta steget och anställa en klubbchef. Vi har en enorm potential i föreningen och vi har sökt en klubbchef som kan förvalta och utveckla den potentialen. En klubbchef som delar våra värderingar. En klubbchef som vill vara med och skapa världens bästa förening där kvinnor och män, flickor och pojkar idrottar under samma villkor. I Kim, med all den erfarenhet han har, tycker vi att vi hittar rätt person för rollen,” säger Peter Tornberg, ordförande för Sirius Innebandy.

”Jag känner mig både stolt och smickrad över att Sirius Innebandy tror på mig som klubbchef i deras nya organisatoriska satsning. Sirius är i särklass Uppsalas starkaste idrottsvarumärke och jag känner mig ödmjuk men även mycket inspirerad inför uppgiften att vara med att lyfta föreningen ytterligare. Jag gillar verkligen Sirius Innebandys vilja och engagemang att bli en idrottslig förebild för alla som vill spela innebandy. Föreningen har redan en stor och välmående verksamhet för både elit och bredd och vill nu på ett ännu mer dedikerat sätt fortsätta jobba med jämställdhet inom idrotten som en ledstjärna för barn, ungdomar, kvinnor och män,” säger Kim Knudsen som tillträder som klubbchef för Sirius Innebandy i början av augusti.