Fredag
02 Apr 1 match
Tisdag
10 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Fredag
17 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Torsdag
30 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match

Amanda Delgado Johansson: ”Det är världens bästa spelare som kommer vara på planen”

30 september 2021 09:45
SSL DAM

Ikväll är det återigen dags för hemmamatch för Sirius och det kommer bli en spännande sådan. Motståndet är nämligen inga mindre än Thorengruppen som har full pott likt Sirius efter två spelade omgångar.


Sirius tog en övertygande seger senast mot Lund med 7 - 0 och så här säger hattrickskytten Amanda Delgado Johansson om seriestarten och stämningen i laget efter två spelade matcher:

“Starten har varit bra och två av två möjliga vinster visar det. Det är början av serien och nu testar vi olika femmor för att hitta rätt så det kan fortfarande bli bättre spelmässigt. Stämningen i laget är bra, jag själv är fortfarande ny i laget men känslan är god. Det var en ganska enkel förflyttning för mig i och med att jag redan innan jag kom hit kände en hel del spelare i laget.”

Delgado Johansson har gjort fyra mål de två första matcherna och på känslan om sin egen form svarar hon:

“Den är helt okej. Jag tycker att de senaste matcherna har varit bra men det går alltid upp och ner över en säsong. Jag känner mig pigg och i form samt har tränat på bra i sommar. Jag är en poängspelare och ska göra mål och poäng. Samtidigt har vi flera andra spelare som kan göra detta så bara vi vinner matcherna är jag nöjd.”

Amanda, som har ett förflutet i Thorengruppen där hon tidigare vunnit SM-guld, berättar om tankarna att få möta gamla lagkamrater och om det kan finnas några fördelar.

“Det kommer att bli väldigt speciellt eftersom jag har varit i det laget i många säsonger, också speciellt att just denna match kommer så tidigt in på året. Jag vet ju lite hur dom spelar som lag men eftersom dom har en ny tränare inför denna säsong tror jag inte att det finns några direkta fördelar med att jag spelat där tidigare.”

Matchen mot Thorengruppen kommer att bli tuffare än de tidigare matcherna. Båda lagen är tippade att sluta högt upp i serien när allt drar ihop sig och båda har startat precis så bra som de flesta hade förutspått.

“Vi har förberett så gott vi kan inför denna match, där mycket fokus ligger på försvarsspelet. Thorengruppen är ett skickligt lag i offensiv zon och kan komma att ha mycket boll så försvarsspelet blir en nyckel för att vinna matchen.”

Har du några uppmaningar till de fans som läser detta just nu inför kvällens match?

“Det är en toppmatch på förhand och det är världens bästa spelare som kommer vara på planen. Är det någon match man ska se denna säsong så är det den här. Dessutom är det ju gratis så jag ser absolut ingen anledning till att inte komma!”


Buffé på IFU i samband med kvällens match I samband med matchen finns möjlighet att äta en buffé på Terrassen. Klicka in på länken nedan för att boka ditt bord.

Meny

  • BBQ-Chickendrumstick med klyftpotatis och sriraschamajonnäs
  • Sallad och bröd
  • Från 16 år 125.-
  • Barn upp till 15 år 85.-

https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_ifuupp&unitId=16