Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Jätteskönt med utdelning när man får förtroendet att spela”

15 januari 2021 08:05
SSL DAM

”Vi tar en match i taget så just nu ligger fokus på dagens match mot Falun borta. När den matchen är slut får man börja ladda om till söndagens match mot Warberg.” Det säger Rebecka Jansson, som lånats in från Telge, inför helgens matcher.


Hej Rebecka. Först får man väl säga välkommen till blåsvart! Du kom till Sirius i slutet på förra året på lån från Telge - hur har första tiden varit?

”Hej, tack så mycket! Första tiden i Sirius har varit jätterolig. Det är ett härligt lag med bra sammanhållning vilket har gjort det lätt att komma in.”

Det har blivit ett mål och två målgivande passningar på de tre matcherna du har hunnit med. En skön start antar jag?

”Ja! Såklart är det jätteskönt med utdelning i de första matcherna när man får förtroendet att spela. Förhoppningsvis fortsätter det så.”

Du har tidigare SSL erfarenhet från Täby som du spelat med under de två senaste säsongerna. Hur var det att möta dem i söndags och vad säger du om matchen?

”Självklart var det lite speciellt att möta just Täby men jag försökte att inte tänka allt för mycket på det innan. När matchen väl startade så glömde man snabbt bort det och då var det som vilken match som helst. Själva matchen var väl inte den bästa från vår sida. Vi inleder ganska svagt och har problem i försvarsspelet, vilket leder till ett 0 - 3 underläge efter första perioden. Sedan tycker jag att vi jobbar oss in i matchen mer och mer och lyckas vända till en ledning. Efter det är matchen jämn men dessvärre var det Täby som drog det längsta strået. Synd att vi startade matchen på det sättet vi gjorde då jag tycker att vi spelade bra sista 40 minuterna.”

Ni har en hektisk helg framför er där ni möter Falun borta på fredag och Warberg hemma på söndag. Hur ser uppladdningen ut? Pratar ni redan om båda matcherna eller tar ni en i taget?

”Uppladdningen ser ut på samma sätt under veckan. Vi fokuserar på vårt spel och tränar på de saker vi vill ta med oss in till matcherna. Vi tar en match i taget så just nu ligger fokus på dagens match mot Falun borta. När den matchen är slut får man börja ladda om till söndagens match mot Warberg.”