Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Endre
END

Sirius jagar slutspelsplats - ställs mot formstarkt Endre

9 februari 2018 11:30
Matchguide

Sirius är bara en poäng ifrån den sista slutspelsplatsen och nu ställs man mot tufft motstånd när Endre kommer på besök. I det senaste mötet åkte hemmalaget på en rejäl överkörning när Endre vann med 13-3. Kan Sirius bjuda upp till bättre dans denna gång?


Sirius - Endre

Fredag 19.00 IFU Arena

Fem senaste Sirius: V, F, F, F, F

Fem senaste Endre: F, V, V, V, V

Sirius tog en viktig seger senast mot Jönköping när man vann med 4-3. Uppsalalaget är nu endast bara en poäng från slutspelsplats, en plats som Dalen för tillfället befinner sig på. Trots att man är ytterst nära att ta sig till slutspel så har säsongen varit tuff för Sirius. På hemmaplan har man endast vunnit två matcher och på bortaplan har man fyra vinster. Nu hoppas man förstås bryta sviten på två raka hemmaförluster, men det är tufft motstånd som väntar.

Tabellfyran Endre kommer på besök i IFU Arena under fredagen, gotlänningarna som garanterat kommer spela slutspel då det är 20 poäng ned till Dalen på sjätteplatsen. Gästerna jobbar dock för att hålla sig kvar i toppen och har bara en poäng upp till IKSU på tredjeplatsen och fem poäng upp till KAIS Mora som ligger tvåa. Gotlänningarna har endast fyra förluster denna säsong, tre på bortaplan och en hemma. Ett tungt avbräck för Endre är förstås att poängdrottningen Sara Steen kommer att bli borta ett tag efter att ha opererat handen efter en smäll som uppstod i en närkamp mot Warberg.

Steen svarade nämligen för två mål och tre assist senast de båda lagen drabbades samman. Endre stod för en rejäl överkörning och vann matchen med 13-3. Poängbäst hos gotlänningarna var Linnéa Wallgren som svarade för tre mål och tre assist. Även Anna Moberg skrev in sig som hattrickskytt i det mötet. Hur många poäng svarar firma Wallgren/Moberg för idag?