Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Söndag
14 Nov 2 matcher
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Onsdag
22 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 2 matcher
Lördag
08 Jan 2 matcher
Lördag
15 Jan 2 matcher
Fredag
21 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match

Seniorinnebandy 60+

Sirius Innebandy är en förening som i nuläget består av ca 700 aktiva medlemmar fördelat på totalt 24 lag. Vi har en elitverksamhet med såväl ett dam- som ett herrlag i högsta serien samt en stor barn- och ungdomsverksamhet. Målsättningen med klubbens verksamhet är inte bara att fostra duktiga innebandyspelare. Vi vill vara med och fostra goda samhällsmedborgare med god etik och moral, sunda värderingar och en positiv inställning till livet. I vår förening finns det plats för ALLA, oavsett förutsättning eller tidigare erfarenheter. Sirius Innebandy kan med stolthet säga, att här jobbar vi med jämställdhet och jämlikhet som viktiga ledstjärnor.

Vår målsättning under kommande säsong är att starta upp verksamheter för de målgrupper som vi idag inte når. Sirius Innebandy kommer under hösten att starta upp verksamheten Sirius Seniorinnebandy (60+) för seniorer från 60 år och äldre. Verksamheten kommer att ske i samarbete med IFU Arena och #piggareuppsala.

Seniorverksamheten är självklart en mixaktivitet, där både damer och herrar tränar innebandy tillsammans. Verksamheten kommer i november att startas upp som vanlig innebandy och kommer under våren att utökas med gå-innebandy för att skapa förutsättningar att fler kan delta. Innebandyträningarna kommer att innehålla både uppvärmning, rörlighet och koordination. Lättare färdighetsövning exempelvis med inriktning mot innebandys alla delmoment. Matchspel på små mål (stor eller lite plan) och avslutningsvis nedvarvning och stretching.

Sirius Innebandys målsättning är att deltagarna i Sirius Seniorinnebandy även ges möjlighet att vara delaktiga i föreningens övriga aktiviteter och verksamheter. Det finns många sammanhang och aktiviteter när vi önskar ökad delaktighet av våra seniorer.

  • Plats: IFU Arena, Råbyvägen 77
  • Dag och tid: tisdagar kl.10.00-11.30 (första träningen 16 november)
  • Säsong: november-april
  • Utrustning: finns att låna på plats men det går givetvis bra att ta med egen innebandyklubba På varje träning kommer det att bjudas på fika
  • Deltagaravgift: 450 kr medlemsavgift, 500 kr träningsavgift

För mer information kan du besöka Sirius Seniorpuls hemsida www.laget.se/seniorpuls

Ansvarig för seniorverksamheten:

Anders Heilborn

Epost: [email protected]

Mobil: 070-417 42 86