Fredag
09 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match

Seniorinnebandy 60+

Sirius Innebandy är en förening som i nuläget består av ca 700 aktiva medlemmar fördelat på totalt 24 lag. Vi har en elitverksamhet med såväl ett dam- som ett herrlag i högsta serien samt en stor barn- och ungdomsverksamhet. Målsättningen med klubbens verksamhet är inte bara att fostra duktiga innebandyspelare. Vi vill vara med och fostra goda samhällsmedborgare med god etik och moral, sunda värderingar och en positiv inställning till livet. I vår förening finns det plats för ALLA, oavsett förutsättning eller tidigare erfarenheter. Sirius Innebandy kan med stolthet säga, att här jobbar vi med jämställdhet och jämlikhet som viktiga ledstjärnor.

Vår målsättning under kommande säsong är att starta upp verksamheter för de målgrupper som vi idag inte når. Sirius Innebandy kommer under hösten att starta upp verksamheten Sirius Seniorinnebandy (60+) för seniorer från 60 år och äldre. Verksamheten kommer att ske i samarbete med IFU Arena och #piggareuppsala.

Seniorverksamheten är självklart en mixaktivitet, där både damer och herrar tränar innebandy tillsammans. Verksamheten kommer i november att startas upp som vanlig innebandy och kommer under våren att utökas med gå-innebandy för att skapa förutsättningar att fler kan delta. Innebandyträningarna kommer att innehålla både uppvärmning, rörlighet och koordination. Lättare färdighetsövning exempelvis med inriktning mot innebandys alla delmoment. Matchspel på små mål (stor eller lite plan) och avslutningsvis nedvarvning och stretching.

Sirius Innebandys målsättning är att deltagarna i Sirius Seniorinnebandy även ges möjlighet att vara delaktiga i föreningens övriga aktiviteter och verksamheter. Det finns många sammanhang och aktiviteter när vi önskar ökad delaktighet av våra seniorer.

  • Plats: IFU Arena, Råbyvägen 77
  • Dag och tid: tisdagar kl.10.00-11.30 (första träningen 16 november)
  • Säsong: november-april
  • Utrustning: finns att låna på plats men det går givetvis bra att ta med egen innebandyklubba På varje träning kommer det att bjudas på fika
  • Deltagaravgift: 250 kr/termin

För mer information kan du besöka Sirius Seniorpuls hemsida https://www.laget.se/SiriusSeniorinnebandy

Ansvarig för seniorverksamheten:

Anders Heilborn

Epost: [email protected]

Mobil: 070-417 42 86