SIR

Vinst med 8 - 3 hemma mot IK Sirius!

21 februari 2021 14:33
SSL Dam

SPELET HETER REVANSCH! Efter att Sirius tagit hem spelet de två tidigare mötena den här säsongen så tog vi gruvlig revansch genom att slå dem med hela 8 - 3 hemma i ICA Maxi Arena. Det innebär att vi kliver upp på andra plats i tabellen och förbi just nämnda Sirius.

Vi vann den första perioden med 2 - 1. Ellen Berglund gjorde sitt första mål i gul-svart och Rebecca Heed-Arvidsson gjorde sitt första mål för säsongen.

Vi tog hem den andra perioden med 2 - 0. Stephanie Boberg utökade till 3 - 1 och Wilma Johansson tog tillvara på ett misstag och stänkte in 4 - 1. Båda lagen bjöd på fin innebandy med extra plus för vår del.

I den sista perioden gjorde vi hela 4 - 1 och hade bud på mer. Corin Ruttimann slog in 5 - 2 direkt efter att Sirius reducerat, sedan klev kapten Roos in i matchen och satte dit de två matchavgörande målen. Ellen Bäckstedt fullbordade triumfen genom att kruta in ett slagskott på ett frislag.

En mycket bra insats av hela laget - värt att notera är också att den egna produkten Nellie Schwartz fick speltid i slutet av matchen.

Endre - Sirius 8 - 3 (2 - 1) (2 - 1) (4 - 3)

Målskyttar: Roos x 2 Berglund Bäckstedt Boberg Heed-Arvidsson Johansson Ruttimann