SIR

Uddamålsförlust i SWC för damlaget.

11 oktober 2020 18:45
DAM

Andra uddamålsförlusten för helgen. Det gjordes en stark upphämtning i sista perioden, men det räckte inte hela vägen. Slutresultatet skrevs till 4-5.

Gästande Sirius kom ut starkast och fick tidigt ett övertag i matchen. Ju längre matchen led desto mer jobbade sig Warberg in i den och hade fina chanser på kvittering i slutskedet, men målet uteblev och matchen vann Sirius med 4-5.

Periodsiffrorna blev: 0-2, 1-2, 3-1

Målskyttar för Warberg var: Alice Bengtsson, Cecilia Habib Westh, Johanna Johansson, Amanda Johansson.

Se highlights från matchen: Warberg - Sirius

Så här sammanfattade Ida Örnqvist matchen direkt efter:

-En match där vi spelar oss in i matchen ju längre den går, men kommer inte alls upp till vår hundraprocentiga nivå. Sirius gör det bra i närkampsspelet och är effektiva i sina lägen, medan vi inte riktigt är där mentalt idag. Trots att vi ligger under med 4-1 i tredje så tycker jag återigen att vi gör en match av det och är inte långt ifrån att ta det till förlängning, så den perioden får vi ta med oss till nästa helg.

Nästa match spelar damerna borta den 18 oktober mot Jönköping. Hemmamatch spelar de igen lördag den 24 oktober mot Karlstad.