Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Karlstad
KAR

Warberg på bortaplan för damerna på lördag!

24 oktober 2019 10:00
SSL DAM

Efter ett kortare landslagsuppehåll är det dags att återuppta SSL spel för damerna, och på lördag väntar Warberg på bortaplan. Det är ett Warberg som för närvarande står på 0 poäng efter 5 spelade matcher, samtidigt som Karlstad står på 9 inspelade poäng på lika många matcher. Vi kan dock vänta oss en riktig tuff match där Warberg kommer ge allt för att ta säsongens första poäng.


Vi har kollat av läget med assisterande tränaren Johan Libäck inför matchen:

Hur är läget i truppen efter det korta uppehållet? ”Läget är bra, vi hade lite förkylningar som spökade under förra veckan men nu är alla friska och pigga igen. Truppen är nästan helt skadefri vilket är kanon. Vi är laddade och redo för att ta oss an Warberg”.

Hur ser ni på motståndarna Warberg? ”En klurig bortamatch där vi verkligen måste ha inställningen med oss. Vi vet att dom kommer göra allt för att ta säsongens första vinst, och då måste vi verkligen vara fullt påkopplade och följa vår matchplan till fullo. När matchen blåses igång spelar det ingen roll hur mycket eller lite poäng vi eller dom har tagit tidigare under säsongen. Vi tror på det vi gör, och vi ska göra allt för att åka hem med segern i bagaget”.

9 poäng på dom 5 första matcherna för årets Karlstad dam, hur ser ni på den starten? ”Såklart en bra start, vilket alltid är skönt. Men det gäller nu att vi växlar upp ännu mer och inte nöjer oss här, både på träningsplanen och i matcharenan. Men vi ska självklart ta med oss den fina starten som vi haft, och bygga vidare på den positiva känslan och det fina spelet som vi har visat upp stundtals”.

Du är ju ny i ledarstaben inför denna säsong, hur har den första tiden i SSL varit? ”Fantastiskt roligt, väldigt inspirerande att få coacha alla dessa motiverade och duktiga spelare. Vi har en skön stämning i truppen och kring ledarstaben som alltid gör det roligt att komma till träningarna, plus att vi har en tydlig målbild som alla jobbar hårt för att uppnå.”

Vi tackar Johan för denna pratstund och önskar SSL-laget ett stort lycka till inför matchen mot Warberg.

Kan ni inte se matchen på plats går det som vanligt att se den via SSL play. Matchen drar igång kl 15:00 på lördag i Warberg.