Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Lindås
LIND

Sirius kryper närmare slutspelsplats

17 februari 2019 18:05
SSL Herr

Sirius dominerade under söndagen när tabelljumbon Lindås kom på besök i IFU Arena, trots två målsnåla perioder blev det desto mer måljubel i den tredje akten. Efter 60 spelade minuter stod det klart att Sirius vann med 8-3 och studsar därmed tillbaka på vinnarspåret efter två raka förluster.


Resultatet:

Sirius - Lindås 8-3 (1-1, 2-0, 5-2)

Mål Sirius: Kevin Söderling 3, Joakim Olsson 2, Filip Eriksson 2, Filip Björk

Mål Lindås: Tim Oskar Wiklund, Victor Lövdahl, Oskar Henriksson

Rubrikerna:

– Det var Sirius som hade övertaget i den första perioden men trots detta stod det 1-1 på tavlan. Mittenakten var länge mållös men inom loppet av mindre än en minut kunde Sirius ta tillbaka ledningen, först genom Kevin Söderling som gjorde sitt andra för dagen och sedan utökade Filip Björk ledningen.

– Lindås blåste liv i matchen när den sista perioden bara var 20 sekunder gammal genom Victor Lövdahl. Men därefter dominerade Sirius genom att göra fem mål. När 60 minuter var spelade stod det klart att Sirius vunnit med 8-3.

– Sirius Filip Eriksson hade svarat för 44 poäng inför den här matchen, idag blev det fyra nya poäng in på kontot - två mål och två assist. Även Kevin Söderling noterades för fyra poäng idag med sitt hattrick och en assist. I Lindås var det 17-årige Victor Lövdahl som var poängbäst med ett mål och en assist, Lövdahl har nu gjort åtta poäng på 16 matcher.

– Sirius kryper allt närmare den sista slutspelsplatsen, Uppsalalaget har nu lika många poäng som Pixbo som är åtta - "rävarna" har dock bättre målskillnad. Lindås har fortarande 14 inspelade poäng och är sist i tabellen.