Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Pixbo
PIX

Östholm levererade - men Nilsberth gav Storvreta segern

20 december 2018 21:50
SSL Herr

Martin Östholm låg bakom snudd på allt i offensiv väg för Pixbo. Men det var Robin Nilsberth som vägde tyngst i IFU Arena - något som gav Storvreta två tunga poäng och ny serieledning.


Resultatet:

Storvreta - Pixbo Wallenstam 7-6 e.förl. (2-2, 3-1, 1-3, 1-0)

Mål Storvreta: Robin Nilsberth 3, Tobias Gustafsson 2, Jimmie Pettersson, Victor Andersson

Mål Pixbo: Martin Östholm 2, Jens Milesson 2, Andreas Stefansson, Gustav Fritzell

Rubrikerna:

– Storvreta förlängde sin fina segerrad och plockade två poäng som ger Uppsalalaget ny serieledning. Starten på hemmamötet med Pixbo var dock tung, då gästerna drog ifrån till 0-2. Målskyttar under de fem första minuterna var duon Gustav Fritzell och Jens Milesson.

– Hemmalaget hämtade dock upp och det var backarna som gjorde det. Robin Nilsberth och Tobias Gustafsson såg till att utjämna till 2-2 innan den första periodvilan.

– Nilsberth fortsatte att leverera och gjorde ett mål i samtliga tre ordinarie perioder. Även Pixbos Östholm var effektiv framåt. Faktum är att backen var involverad i nästan allt framåt för "Rävarna", något som gav Östholm två mål och två assist.

– Det laddade mötet fick avgöras via förlängning. Där klev Tobias Gustafsson fram som segerskytt för Storvreta, som tog ännu en seger och plockade med sig bonuspoängen. Den poängen tar mästarlaget förbi Falun och upp på förstaplats i SSL.