Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Helsingborg
FCH

Sirius överlägsna - Jansson och Eriksson mosade FCH

1 november 2018 21:20
SSL Herr

Mattias Jansson och Johan Eriksson slog till med varsitt hattrick och Sirius vann stort. Streckmötet med ett stukat Helsingborg slutade i en riktig kross, där Sirius sprang ifrån till vinst med tio bollar.


Matchen:

Sirius - Helsingborg 12-2 (4-0, 4-1, 4-1)

Mål Sirius: Mattias Jansson 3, Johan Eriksson 3, Jakob Drews 2, Filip Eriksson 2, Lukas Sjöblom, Joakim Olsson

Mål Helsingborg: Fredrik Azelius, Patrik Suchanek

Rubrikerna:

– Sirius visade ingen som helst pardon i hemmaborgen. Fyra mål i samtliga tre perioder gjorde att segern säkrades ganska tidigt in i matchen. Redan efter 5.40 i mittenakten var ledningen uppe i 6-0 och Sirius stormade därifrån mot tre poäng.

– De stora organisatörerna bakom slakten var Mattias Jansson och Johan Eriksson. Duon gjorde tre mål var och avslutade matchen symboliskt nog med att fullborda sina respektive hattrick, Eriksson till 11-2 och Jansson med slutresultatet 12-2.

– Även Filip Eriksson och Jakod Drews bidrog starkt framåt. Båda spelarna stod för två mål, Eriksson kryddade dessutom med dubbla framspelningar och var tillsammans med Jansson poängbäst i Sirius.

– Helsingborg kom till spel rejält stukade, med Linus Nordgren sjuk i feber och Jonathan Nilsson skadad. Poängkungen drog på sig en smäll i en privat fotbollsmatch och blir borta i flera veckor. I deras frånvaro agerade Fredrik Azelius och Patrik Suchanek tröstmålskyttar.

– Segern innebär att Sirius rycker närmare slutspelsstrecket.