PIX

Imponerande av Sirius - besegrade Pixbo

4 mars 2018 19:22
SSL Herr

Sirius stod för en mycket stark söndagsinsats när Pixbo besegrades på hemmaplan med 9-6. Segern säkrades efter tre snabba mål i den tredje perioden.

Sirius-Pixbo 9-6 (2-4,3-0,4-2)

Mål Sirius: Andreas Lundell, Johan Eriksson 3, Kevin Söderling 2, Johan Elfving, Peter Berlin, Daniel Stenlund.

Mål Pixbo: Daniel Calebsson 2, William Lindh, Isak Julkunen, Martin Östholm 2.

Det var svängigt värre i den första perioden där målen avlöste varandra. Sirius öppnade målskyttet, men snabbt skulle Pixbo vända på steken och gå till pausvila med två måls marginal i form av 2-4 ledning.

Hemmalaget kom dock ut starkt i mittperioden, bjöd på tre raka mål, och vände matchen till 5-4 innan man gick ut till den tredje perioden med ett avgörande ryck. På mindre än en minut gick man från 5-4 till 8-4 och matchen var avgjord.

Sirius kunde sedan hålla undan och segra med 9-6 efter att bland annat Johan Eriksson bjudit på tre mål under matchen.