TTG

Sirius vann tätt möte med Team Thorengruppen

18 januari 2018 20:55
SSL Herr

Lagen följdes åt i målprotokollet genom hela matchen med Sirius det lilla steget före. Uppsalalaget kunde ta tre viktiga poäng efter 5-4 mot tabelljumbon och haka på ytterligare i kampen om slutspel.

Sirius-Team Thorengruppen 5-4 (2-1, 2-2, 1-1)

Mål Sirius: Joakim Olsson 2, Johan Widh, Daniel Stenlund, Jakob Drews

Mål Team Thorengruppen: Linus Holmgren, Tobias Bergfors, Daniel Hernandez, Victor Öberg

Team Thorengruppen tog en för säsongen ovanlig seger i sin senaste match och fick med det upp hoppet för att blanda sig i striden om att kravla sig upp ovanför nedflyttningsstrecket.

I Uppsala mot Sirius fick laget också en bra start med ledningsmål efter lite mer än åtta minuter. Men Sirius replikerade några minuter senare när Joakim Olsson satte sitt första mål i matchen och tog sedan också ledningen genom Johan Widh innan den första pausen.

Tre mål i första, fyra i andra perioden. Lagen gjorde två var och följdes åt i protokollet med hemmalaget steget före.

Thorengruppen ville få med sig poäng för att ytterligare pressa lagen ovanför i tabellen och efter halva tredje satte Victor Öberg kvitteringen.

Glädjen blev dock relativt kortvarig eftersom Jakob Drews återigen gav Sirius ledningen efter 12:40.

Sirius hade inför matchen besegrat Thorengruppen två gånger tidigare den här säsongen och det blev en tredje. Gästerna kunde inte kvittera en gång till utan slutresultatet skrevs till 5-4.