Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Det finns inget annat än vinst för oss”

25 februari 2021 11:41
SSL DAM

”Vi vet att Rönnby har Andreas Harnesk, som alltid studerar sina motståndare i detalj så de brukar vara rätt pålästa om hur de ska spela för att vinna över sina motståndare. Det kommer definitivt bli en tuff match.” Det säger Amanda Collin inför morgondagens match hemma i Fyrishov.


Hej Amanda. Ni hade en fin svit med fem raka segrar, men det tog stopp mot Endre senast. Hur har ni pratat om den matchen efteråt?

”Hej! En sur förlust såklart när det spelades om viktiga poäng i toppen av tabellen. Vi har pratat om matchens både bra och mindre bra sekvenser, där vi var överens om att det inte var vår bästa prestation men vi hänger inte upp oss på det. Vi har gjort många bra matcher under säsongen och ibland kommer det oönskade resultat som man bäst bara får lära sig av och ta med till kommande matcher.”

Det är fortfarande riktigt tajt i toppen av tabellen där ni just nu ligger fyra. Jag antar att målsättningen är att ligga så högt upp som möjligt inför slutspelet eller har ni mer specifika mål?

”Vi vill såklart ligga så högt upp som möjligt i tabellen när serien tar slut eftersom vi vill ha hemmaplansfördel, så målsättning är topp 4.”

Hur ser träningsveckorna ut just nu – är det några justeringar för att vi närmar oss slutspel eller kommer det i så fall senare?

”Än så länge är det inga justeringar i upplägget av träning, utan vi tränar på som vanligt men det blir säkerligen justeringar lite närmare inpå.”

Imorgon möter ni Rönnby hemma i Fyrishov. Ska vi förvänta oss en lika tajt match som senast där du passade fram Jonna i slutminuterna för att ta matchen till förlängning?

”Vi vet att Rönnby har Andreas Harnesk, som alltid studerar sina motståndare i detalj så de brukar vara rätt pålästa om hur de ska spela för att vinna över sina motståndare. Det kommer definitivt bli en tuff match.”

Antar att ni är sugna på revansch då Rönnby vann den senaste matchen i förlängningen?

”Såklart! Det finns inget annat än vinst för oss.”