Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: Lukas Sjöblom

10 september 2018 14:53
SSL HERR

”Som spelare är jag en kille som vill skjuta mycket, gillar att skapa lägen och ständigt vara ett hot för motståndarna.” Det säger Lukas Sjöblom som närmast kommer från RIG Umeå där han var med och vann SM på Innebandyfesten i våras.


  • Namn: Lukas Sjöblom
  • Tröjnummer: 26
  • Position: Forward
  • Moderklubb: Insjöns IF BK
  • Spelar med: Fatpipe raw concept bow med PP boost jab blad

Hej Lukas. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Jag har fått bra intryck hittills, det är en väldigt seriös förening med många bra spelare och människor att kunna umgås med, känns väldigt bra.”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Försäsongen har varit bra, lärorik och rolig. Vi jobbar på bra med träningar osv och har fortfarande lite saker att slipa på. Så vi är absolut på god väg och jag är förväntansfull.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Som sagt, känner att vi är på god väg och mina förhoppningar inför kommande säsong är att knipa en slutspelsplats.”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Som spelare är jag en kille som vill skjuta mycket, gillar att skapa lägen och ständigt vara ett hot för motståndarna. Fysiskt stark med bra spelförståelse skulle jag säga.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Nja egentligen inte, dricker väldigt mycket mjölk innan match så det är väl en rutin antar jag :)”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”På sidan av så gillar jag att vara med kompisar, samtidigt som det blir en del tv/dataspel med polarna hemifrån.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Att jag är en jävel på att dricka mjölk.”

Vem i laget kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Jag tror Kevin Söderling kommer stå för det.”