Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 2 matcher
Lördag
26 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 2 matcher
Fredag
08 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Torsdag
21 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Torsdag
05 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Tisdag
17 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match

”Superskrällen, SM-guld till Sirius!”

23 september 2019 09:04
SSL HERR

”Vi vet att det är det svåraste som finns att vara det spelförande laget, men vi är övertygade att när vi knäcker koden kommer vi vara ett av de främsta lagen i landet.” Det säger David Ahlmark, huvudtränare för Sirius Innebandy Herr SSL, inför onsdagens säsongspremiär mot Mullsjö borta.


Hej David. Nu är det bara dagar kvar innan ni tekar igång säsongen 2019 - 2020 mot Mullsjö borta. Hur skönt ska det bli att komma igång?

Otroligt roligt! Det har varit lite segt de senaste veckorna. Jag tror alla går och väntar på att få köra igång på riktigt.

Hur skulle du beskriva försäsongen för laget? Känns det som att alla pusselbitar är på plats eller ser du en löpande utveckling för laget under säsongen?

Det kommer alltid vara en löpande utveckling, såklart. Däremot tycker jag att vår försäsong har varit bra. Vi har en tydlig bild av hur vi ska spela och vi har kommit en bra bit på väg med lite nya moment som vi jobbar med.

Ni har fått in några nya spelare i laget – är det några vi ska hålla ett extra öga på när säsongen drar igång på allvar?

Jag tycker alla våra nya spelare är värda att hålla ögonen på. Marko Juselius är kanske inte så spektakulär men oerhört stabil i sitt spel. Christian Sandsund kommer nog bli säsongens stora överraskning - en defensivt duktig center som även kommer göra ganska mycket poäng framåt. När Billy Nilsson är redo för spel kommer han naturligtvis vara någon som man bör hålla koll på.

Hur ser analysen av föregående säsong ut och vad är målsättningen för årets säsong?

Vi ändrade ju om vårt spel med bland annat ett högre försvarsspel och även ett mer tekniskt spelskickligt anfallsspel, förra säsongen. Vi gjorde tredje flest mål i serien men släppte även in ganska många mål. Målsättningen är att fortsätta på inslagen väg. Vi vet att det är det svåraste som finns att vara det spelförande laget, men vi är övertygade att när vi knäcker koden kommer vi vara ett av de främsta lagen i landet.

När vi lägger den här säsongen bakom oss under våren 2020 - vilka tre ord skulle du vilja att media använder för att summera er insats?

Om jag får välja blir det såklart; ”Superskrällen, SM-guld till Sirius!”