Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Charlotte Bravo om helgernas matcher

14 februari 2019 11:27
SSL DAM

”Det kommer bli en otroligt tuff match. Vi kommer behöva göra allt rätt och tänka smart men känslan just nu är väldigt bra så det ska bli kul!” Det säger Charlotte Bravo inför fredagens match mot serieledande IKSU hemma i IFU Arena.


Hej Charlotte. Ni har två raka vinster nu där ni först slog Täby med 5-4 och senast Göteborg med 6-3. Måste kännas skönt att hoppade upp några steg i tabellen?

”Hej! Absolut, det känns hur skönt som helst. Båda vinsterna var sköna men att vinna mot just Täby som är ett topplag tycker jag gav oss extra mycket energi.”

Ni har match både fredag och söndag den här veckan. Hur ser uppladdningen ut?

”Vi försöker ladda om så bra som möjligt och fokusera på en match i taget.”

Om vi tar matcherna en i taget så är det först IKSU hemma, ett lag som är obesegrat i serien så här långt. Tankar om den matchen?

”Det kommer bli en otroligt tuff match. Vi kommer behöva göra allt rätt och tänka smart men känslan just nu är väldigt bra så det ska bli kul!”

Sedan följer ni upp med Endre borta på söndag.

”Endre passar oss bra. Vi brukar spela bra mot dem och vi är sjukt revanschsugna från förra gången då vi tappade poäng.”

Om vi räknar in helgens matcher så är det 8 matcher kvar i grundserien den här säsongen. Var i tabellen ligger ni när sista matchen är klar den 23 mars?

”Gör vi det vi ska ligger vi på säker mark och får vi med oss resultaten är vi uppe på slutspelsplats!”