Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Vi gjorde en bra prestation och gav oss själva chansen att vinna, men…”

19 januari 2021 16:51
SSL HERR

”Formen för mig själv och laget är uppåtgående så det gäller att inte tumma på något utan lägga ner det arbete som krävs. Det är en rolig hall att komma till där vi efter 60 min ska stå som det segrande laget!” Det säger Oskar Domberg inför morgondagens match borta mot Mullsjö.


Hej Oskar. Det blev en tajt match mot topplaget Falun i fredags där det rosa laget drog det längsta strået och vann till slut med 5 – 6. Surt att förlora antar jag – inte minst då du själv spelade fram Kasper Broby som satte 5 – 3 i början av tredje?

”Hej! Självklart är det aldrig kul att förlora. Vi gjorde en bra prestation och gav oss själva chansen att vinna, men saknade den sista lilla spetsen i de avgörande lägena. Till nästa match ska vi rätta till det.”

Jag antar att ni ändå tar med er positiva saker från matchen mot Falun trots förlusten?

”Som sagt så var prestationen godkänd och med sådana insatser under en längre tid kommer också resultaten i högre utsträckning. Det vi gjorde bra ska vi även göra i nästa match.”

Du kom själv till blåsvart inför den här säsongen – hur har det varit så här långt?

”Det har varit en minst sagt speciell säsong med tanke på läget i världen. Jag har försökt anpassa mig till alla nya direktiv kopplat till innebandyn men även vardagen. Jag trivs bra i laget och ska tillsammans med alla andra skjuta in de bästa prestationerna nu mot slutet av säsongen.”

Imorgon möter ni Mullsjö borta – ett lag du själv spelat med. Hur går tankarna inför den matchen?

”Som inför en vanlig match. Formen för mig själv och laget är uppåtgående så det gäller att inte tumma på något utan lägga ner det arbete som krävs. Det är en rolig hall att komma till där vi efter 60 min ska stå som det segrande laget!”