Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Onsdag
19 Dec 1 match
Lördag
22 Dec 1 match
Torsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 2 matcher
Onsdag
06 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

Det känns som vi har något bra på gång

11 oktober 2018 13:06
SSL HERR

”Det är egentligen bara att man petar bollen på ena sidan av spelaren och springer på den andra…”. Filip Eriksson förklarar det omtalade målet mot Storvreta och delar med sig av tankarna inför söndagens match hemma mot Lindås.


Hej Filip. Du gjorde din SSL premiär mot AIK förra säsongen och inledde med ett straffmål och en assist. Vad är största skillnaden nu när du går in i andra säsongen?

”Den största skillnaden än så länge är ju speltiden jag får. Sedan vågar jag även ta för mig mycket mer och spela mitt spel.”

Du leder den interna poängligan så här långt och gjorde två omtalade mål senast i derbyt – antar att du är nöjd med inledningen för egen del?

”Inledningen har varit helt okej från min sida. Som jag sa tidigare får jag mycket speltid och då gäller det att prestera för att förtjäna den speltiden.”

I intervjun med SSLplay under matchen förklarade du ditt andra mål med att du gjorde en ”tjockisfint” när du rundade landslagsbacken Mattias Samuelsson. Vad är en tjockisfint?

”Det är egentligen bara att man petar bollen på ena sidan av spelaren och springer på den andra…”

Ni hade en tuff inledning med tre förluster, men sedan kom ni ut som ett nytt lag och slog Pixbo hemma med 8-5. Hur har diskussionerna gått i laget så här i inledningen av säsongen?

”Det har egentligen inte varit något speciellt snack - vi har ett spelsystem som alla tror på. Sedan gäller det bara att alla följer det fullt ut och gör 100 procent varje match.”

På söndag är det dags igen och då är det nykomlingarna Lindås som står på menyn. Hur går tankarna inför den matchen?

”Det är bara positiva tankar. Det känns som vi har något på gång men det gäller at vi börjar göra bra insatser i 60 minuter och börjar vinna matcher. I slutändan handlar det bara om det.”