Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Gör vi det vi ska och jobbar som ett lag så ska vi vinna idag”

29 november 2020 09:59
SSL DAM

”Vägen tillbaka har varit tuff. Det är inte kul att dra på sig en långtidsskada. Det tar på en både fysiskt och psykiskt.” Det säger Natalie Hjertberg, som idag är tillbaka i matchspel när Sirius möter Karlstad hemma i IFU Arena.


Hej Natalie och välkommen tillbaka. Hur kul ska det bli att spela match igen?

”Tack. Ska så klart bli jättekul!”

Du har varit borta sedan starten av 2020 – hur skulle du beskriva vägen tillbaka?

”Vägen tillbaka har varit tuff. Det är inte kul att dra på sig en långtidsskada. Det tar på en både fysiskt och psykiskt men jag har fått otroligt bra hjälp med rehab och pepp. Jag har varit noga med att sköta rehaben och att träna mitt yttersta så det har ändå gått väldigt bra.”

Hur har det varit att stå på sidan – och vad säger du om lagkamraternas säsongsinledning?

”Det har känts både roligt och jobbigt att stå bredvid. Skönt att kunna peppa laget från sidan och få se hur sjukt grymma dom varit under säsongen! Samtidigt hade jag såklart också velat vara med och bidra på planen.”

Thorengruppen blev för svåra i fredagens bortamatch – men idag är det dags igen när ni möter Karlstad. Hur går snacket inför matchen?

”Karlstad är ett tufft motstånd och ett bra kollektiv. Vi fokuserar dock ligger på vår egen prestation. Gör vi det vi ska och jobbar som ett lag så ska vi vinna idag.”