Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Vi alla är överens om vart vi vill och vad som krävs för att nå dit”

18 december 2020 07:57
SSL HERR

”Vi ska lita på vad vi kan, vara aktiva och modiga och vi ska vara det i 60 minuter. Då kommer vi vinna matchen.” Det säger Andreas Lundell, inför lördagens match hemma mot Helsingborg.


Hej Andreas. Det blev en sur förlust i förlängningen i senaste matchen hemma mot nykomlingarna Fagerhult. Hur skulle du beskriva matchen?

”Matchbilden blev som vi trodde på förhand. Högt tempo och en rätt svängig tillställning. På grund av den matchbilden blev det mycket misstag från båda lag. Under delar av matchen gör vi bra saker som vi tar med oss, men finns också mycket att jobba på. Men vi tycker vi ska vinna den matchen.”

Hur skulle du beskriva säsongen så här långt för laget och för egen del?

”Det har varit ojämna prestationer både från laget och mig. Vi har bra perioder i matcherna men också sämre perioder. Det krävs att vi är bra över 60 minuter och om vi är det kommer vi vara jobbiga att möta för alla lag. Vi har ett nytt lag och har startat en ny process, så det gäller att vi har tålamod men förstår vad som krävs för att ta poäng.”

Du har varit spelare i Sirius i lite drygt 10 år nu och spelat med SSL laget sedan säsongen 2017/2018 – vad skulle du säga är speciellt med årets upplaga om du tittar tillbaka på tidigare säsonger?

”Vi är en grupp, ett lag denna säsong. Vi alla är överens om vart vi vill och vad som krävs för att nå dit. Det innebär bland annat att det är högre tempo och intensivare på träningarna än tidigare säsonger jag varit här.”

På lördag tar ni emot Helsingborg hemma i IFU Arena. Hur ska ni göra för att plocka alla tre poäng i den matchen?

”Vi ska lita på vad vi kan, vara aktiva och modiga och vi ska vara det i 60 minuter. Då kommer vi vinna matchen.”