Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Lär känna våra nyförvärv: August Moberg

17 september 2018 12:23
SSL HERR

”Jag skulle beskriva mig som en reflexsnabb och kvick målvakt.” Det säger August Moberg som närmast kommer från Rotebro, som även är hans moderklubb.


  • Namn: August Moberg
  • Tröjnummer:96
  • Position: Målvakt
  • Moderklubb: Rotebro

Hej August. Först, välkommen till Sirius - vilka är intrycken så här långt? ”Tack så mycket. Jo intrycken har varit bra, har fått ett bra välkomnande i klubben. Riktig bra förening och har laget känns grymt. Känner att jag kommer utvecklas både som person och som spelare i klubben!”

Hur skulle du beskriva försäsongen? ”Tycker den varit bra, vi har tränat på bra och känner att de blir bättre och bättre spel för varje träning. Vi har haft några riktigt bra matcher där spelet verkligen satt men vi har även haft mindre bra matcher så vi har kunnat titta på vad vi kan göra bättre för att allt ska sitta inför premiären.”

Vad är dina förhoppningar på kommande säsong? ”Mina förhoppningar är höga, både på laget och mig själv. Vi ska sträva efter att nå våra målsättningar och såklart kriga oss till slutspelet! Som spelare vill jag utvecklas så mycket som möjligt och ska ge 100 på varenda träning för att få chansen att stå matcher!”

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? ”Jag skulle beskriva mig som en reflexsnabb och kvick målvakt.”

Har du någon speciell rutin inför match? ”Käka och sova bra dagen innan match och även matchdag. Kör uppvärmningen med laget samt att jag kör några egna övningar i form av jonglering och stretch.”

Vad gör du vid sidan av innebandyn? ”Jobbar på lager i Rosersberg, och umgås med familj och vänner.”

Vad bör Siriuspubliken känna till om dig – någon dold talang? ”Bjuder på bra jonglering vid uppvärmning och är en riktig vinnarskalle så kommer göra allt för att vinna på planen.”

Du som skyddar målet på träningarna - vem i laget tror du kommer att plocka mest poäng under kommande säsong? ”Tror den som plockar mest poäng denna säsong blir Jocke Olsson eller Kevin Söderling, båda har sett heta ut på försäsongen.”