Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
29 Aug 1 match

Kapten Eriksson inför Sirius - Dalen

25 januari 2019 09:21
SSL HERR

”Vi behöver höja oss rejält från Örebromatchen, speciellt med inställningen. Vi kan inte tro att bara för ett lag ligger under oss i serien så blir det en lätt match. Vi måste vara där 100%.” Det säger Johan Eriksson inför lördagens match mot Dalen i IFU Arena.


Hej Johan. Tre poäng i senaste matchen hemma mot Örebro, men inte en av era bästa insatser rent spelmässigt enligt David Ahlmark. Hur gick diskussionerna i omklädningsrummet efter matchen?

”Skönt att vi tar 3 poäng trots att vi hade en inställning som inte duger. Vi behöver höja oss mentalt och vi ska se till att det inte händer igen. Spelmässigt så var det bolltempot som uteblev och vi rättade in oss i det tempo som Örebro spelade och de passar inte oss.”

Sex vinster på de senaste sju matcherna – vad är de för hemliga vapen ni hittat?

”Vi har hittat stäm i både anfall och försvarsspelet. Sedan handlar det om hårt jobb som alla bidrar med som gör att vinsterna har rullat in.”

Är det några spelare som sticker ut lite extra eller är det snarare att ni fått ihop laget?

”Jakob Drews är verkligen i högform och bara sprutar in poäng, men sen jobbar hela laget för varandra och med det har vinsterna kommit.”

På lördag är det dags för Dalen hemma i IFU Arena. Hur går tankarna inför den matchen?

”Vi behöver höja oss rejält från Örebromatchen, speciellt med inställningen. Vi kan inte tro att bara för ett lag ligger under oss i serien så blir det en lätt match. Vi måste vara där 100%. Vi bör passa oss för Dalens kontringsspel. Sist de var på besök så var vi inte påslagna. De kontrade sönder oss.
Plockar vi bort den delen och att vi kommer upp i rätt nivå så ska vi se till att vinna matchen.