Söndag
01 Dec 1 match
Torsdag
05 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Tisdag
17 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher
Fredag
10 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
07 Feb 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match

Ett pris för vårt arbete för jämställdhet

2 december 2018 18:37

Sirius innebandy mottog härom veckan ett pris för förningens aktiva arbete för ett jämställt idrottande.


Sirius innnebandy vill ta en ledande positon inom föreningslivet och visa på att det lönar sig att arbeta jämställt. Tjejer och killar, kvinnor och män, alla ska får samma förutsättningar att spela innebandy i vår förening.

Härom veckan fick Sirius innebandy ta emot ett pris från Dag Söderberg, Distriktsidrottschef Upplands Idrottsförbund, för att vi som förening arbetar aktivt för en jämställd idrott. Det gläder oss naturligtvis att få ta emot ett pris och det är ett fint kvitto på att det vi gör är bra och uppskattat.

Motiveringen enligt nedan: "Sirius Innebandy är en förening som jobbar aktivt för en jämställd idrott. Föreningen har jobbat med att ge båda elitlagen liknande förutsättningar när det gäller resor, material osv. Föreningen har aktivt skrivit avtal med företag som sponsrar båda lagen med lika mycket pengar = all sponsring delas lika. Sirius Innebandy har verkligen försökt hitta nya möjligheter, vågat prova och göra om även fast det många gånger har varit tufft. Peter Tornberg som är ordförande har drivit och prioriterat jämställdhetsarbetet tillsammans med styrelsen starkt. De har även jobbat med utbildningar och bildningsverksamhet inom området. Sirius Innebandy finns med och jobbar tillsammans med flera andra klubbar i ”jämställd idrott i Uppsala” samt är en av initiativtagarna."