Fredag
26 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Torsdag
01 Nov 1 match
Lördag
03 Nov 2 matcher
Tisdag
06 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Onsdag
19 Dec 1 match
Lördag
22 Dec 1 match
Torsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 2 matcher

Ett pris för vårt arbete för jämställdhet

2 december 2018 18:37

Sirius innebandy mottog härom veckan ett pris för förningens aktiva arbete för ett jämställt idrottande.


Sirius innnebandy vill ta en ledande positon inom föreningslivet och visa på att det lönar sig att arbeta jämställt. Tjejer och killar, kvinnor och män, alla ska får samma förutsättningar att spela innebandy i vår förening.

Härom veckan fick Sirius innebandy ta emot ett pris från Dag Söderberg, Distriktsidrottschef Upplands Idrottsförbund, för att vi som förening arbetar aktivt för en jämställd idrott. Det gläder oss naturligtvis att få ta emot ett pris och det är ett fint kvitto på att det vi gör är bra och uppskattat.

Motiveringen enligt nedan: "Sirius Innebandy är en förening som jobbar aktivt för en jämställd idrott. Föreningen har jobbat med att ge båda elitlagen liknande förutsättningar när det gäller resor, material osv. Föreningen har aktivt skrivit avtal med företag som sponsrar båda lagen med lika mycket pengar = all sponsring delas lika. Sirius Innebandy har verkligen försökt hitta nya möjligheter, vågat prova och göra om även fast det många gånger har varit tufft. Peter Tornberg som är ordförande har drivit och prioriterat jämställdhetsarbetet tillsammans med styrelsen starkt. De har även jobbat med utbildningar och bildningsverksamhet inom området. Sirius Innebandy finns med och jobbar tillsammans med flera andra klubbar i ”jämställd idrott i Uppsala” samt är en av initiativtagarna."