Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Ett pris för vårt arbete för jämställdhet

2 december 2018 18:37

Sirius innebandy mottog härom veckan ett pris för förningens aktiva arbete för ett jämställt idrottande.


Sirius innnebandy vill ta en ledande positon inom föreningslivet och visa på att det lönar sig att arbeta jämställt. Tjejer och killar, kvinnor och män, alla ska får samma förutsättningar att spela innebandy i vår förening.

Härom veckan fick Sirius innebandy ta emot ett pris från Dag Söderberg, Distriktsidrottschef Upplands Idrottsförbund, för att vi som förening arbetar aktivt för en jämställd idrott. Det gläder oss naturligtvis att få ta emot ett pris och det är ett fint kvitto på att det vi gör är bra och uppskattat.

Motiveringen enligt nedan: "Sirius Innebandy är en förening som jobbar aktivt för en jämställd idrott. Föreningen har jobbat med att ge båda elitlagen liknande förutsättningar när det gäller resor, material osv. Föreningen har aktivt skrivit avtal med företag som sponsrar båda lagen med lika mycket pengar = all sponsring delas lika. Sirius Innebandy har verkligen försökt hitta nya möjligheter, vågat prova och göra om även fast det många gånger har varit tufft. Peter Tornberg som är ordförande har drivit och prioriterat jämställdhetsarbetet tillsammans med styrelsen starkt. De har även jobbat med utbildningar och bildningsverksamhet inom området. Sirius Innebandy finns med och jobbar tillsammans med flera andra klubbar i ”jämställd idrott i Uppsala” samt är en av initiativtagarna."