Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Onsdag
19 Dec 1 match
Lördag
22 Dec 1 match
Torsdag
27 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 2 matcher
Onsdag
06 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Fredag
22 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

Niklas Johansson ny huvudtränare för Sirius Dam SSL

9 april 2018 09:56
SSL DAM

”Återväxten är en viktig del och vi har ett väldigt intressant juniorlag med många lovande spelare och vi kommer därför lämna utrymme i truppen så att spelare från juniorlaget skall kunna träna med a-laget.” Det säger Niklas Johansson som skrivit på som huvudtränare för Sirius Innebandy Dam SSL för kommande säsong.


Hej Niklas. Det har precis blivit klart att du tar över som huvudtränare för Sirius damer den kommande säsongen. Vad fick dig att ta det beslutet?

Jag tycker att uppdraget är en rolig och spännande utmaning. Laget har gjort en bra säsong och visat att det finns mycket kvalitet men det går ju alltid att göra saker bättre och där ligger utmaningen.

Du fick kliva av uppdraget som huvudtränare för herrlaget förra hösten efter en tuff start på säsongen. Hur var det att kliva av mitt under säsongen?

Självklart tråkigt! Men det är något som följer med ett tränarjobb på elitnivå då det förväntas resultat och föreningen såg ingen annan utväg för att få till en förändring. Däremot var föreningen tydlig med att de fortfarande tycker att jag var en duktig tränare och beviset är att jag fått frågan att ta över som tränare för damlaget.

Har du fortsatt att följa herr och damlaget under säsongen eller blev det semester från innebandyn för din del?

Jag har fortsatt att följa både herr och damlaget främst hemifrån så det har blivit några timmar framför tv:n.

Damlaget tog sig till slutspel, men föll mot Serievinnande KAIS Mora i kvartsfinalen. Hur ser upplägget ut framöver? När drar ni igång arbetet för att vara redo när serien drar igång i höst?

Arbetet har redan börjat. Först och främst gäller det att sätta truppen vilket sport gruppen är i full gång med, tanken är att vi kör igång med gemensamma träningar första veckan i maj.

Hur väl känner du laget och hur ser du på återväxten i föreningen på damsidan?

Jag känner inte tjejerna men jag har bra koll på laget. Återväxten är en viktig del och vi har ett väldigt intressant juniorlag med många lovande spelare och vi kommer därför lämna utrymme i truppen så att spelare från juniorlaget skall kunna träna med a-laget.