Söndag
01 Dec 1 match
Torsdag
05 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Tisdag
17 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher
Fredag
10 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Fredag
07 Feb 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 2 matcher
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match

”Det är en viktig match och vi ska se till att ta tre poäng”

13 december 2018 10:14
SSL DAM

”Även för mig släppte det i matchen mot Övik så nu hoppas jag bara att det håller i sig för både mig och laget.” Det säger Agnes Wiklund inför söndagens match mot Warberg hemma i IFU Arena.


Hej Agnes. Det är nästan två veckor sedan senaste matchen - hur har upplägget sett ut för er under den här pausen i seriespelet?

Hej Niklas! Förra veckan så hade vi lite mer avslappnade träningar med en massa tävlingar och denna vecka kommer vi att träna på som vanligt med innebandy och gym.

Om man tittar tillbaka på de fyra senaste matcherna så har det varit två vinster och två förluster. Skillnad på hemma- och bortaplan?

Om det är någon skillnad på hemma- och bortaplan kan jag tyvärr inte svara på men jag tycker att vi har gjort fyra bra matcher där det tyvärr studsat vår väg i endast två. Nu är det en ny match till helgen och då ska vi se till att ta tre nya poäng på hemmaplan!

Det har ju varit en minst sagt tuff inledning på säsongen, men det lossnade rejält för dig i senaste matchen hemma då du satte tre mål mot Örnsköldsvik. Hur sammanfattar du själv säsongen så här långt?

Ja verkligen! Det är precis som du säger att vi har haft en väldigt tuff inledning. Det har inte studsat vår väg men vi har ändå gjort bra matcher. Och det är väl lite det vi har känt att vi har hängt med i de flesta matcherna men att det har varit lite oskärpa i den sista tredjedelen. Vi har inte riktigt fått till det framåt. Sen kom den otroligt viktiga matchen mot Övik då vi verkligen gick in och visade hur bra vi egentligen är och där fick vi till en riktig islossning vilket var väldigt skönt.

För egen del så är det precis som för laget att det jag inte har fått till det i sista tredjedelen. Även för mig släppte det i matchen mot Övik så nu hoppas jag bara att det håller i sig för både mig och laget.

På söndag tar ni emot Warberg hemma i IFU Arena – hur går tankarna där?

Det är en viktig match och vi ska se till att ta tre poäng!