Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Andra förlusten efter förlängning

18 oktober 2017 13:07
Dam

Sirius förlorade sin andra hemmamatch efter förlängning i helgen som gick. Dalen vann efter mål i powerplay under förlängningen. Utvisningarna fällde hemmalaget denna gång då två av tre mål för Dalen gjordes i powerplay.


Vi har träffat Charlotte Bravo, som efter lite krasslig inledning nu är på rätt väg formmässigt.

Hej Lottis, hur är läget? Hej! Helt ok, lite surt efter helgen men det känns bättre nu.

Knapp förlust senast, hur gick snacket efter matchen? Vi höjer oss från matchen mot Endre men har fortfarande saker att förbättra. Vi blickar framåt och försöker satsa på en grym träningsvecka.

Något ni kan ta med er från matchen trots förlust? Vi spelar ett bra försvarsspel under matchen och släpper bara in en boll i 5 mot 5 så det tar vi med oss!

Du själv då, lite sjukdomar satte käppar i hjulet för dig under inledningen av serien. Känns det som om du är på väg mot formen? Jo, jag känner av att jag varit borta. Försöker göra mitt bästa och förhoppningsvis släpper det snart, så att jag kommer tillbaka till så som jag kan och vill prestera!

Vad blir viktigt i matchen borta mot Warberg i helgen? Ett bra försvarsspel, att vi är effektiva i anfallen och har en grym lagstämning så ska det nog gå vår väg!

Tack Lottis, bara att köra på!  Tack själv!