Tillbaka

Möt vår partner – GT Bil

Inför den kommande innebandysäsongen passar vi på att knacka på hos våra partners för att lära känna dem lite bättre. Först ut är GT Bil, ett företag som är nya som partners, där vi träffat Mats Carlstedt.

Berätta lite om GT Bil – bakgrund, var ni håller till och vad ni erbjuder.

GT Bil grundades i sin nuvarande form 2010. Ni hittar oss i våra nya fina lokaler i Arlandastad. Men allt som oftast är vi i Uppsala för att hämta och lämna bilar till många av våra kunder. Förra året levererade vi cirka 800 bilar, begagnat och nytt, och vårt mål är att det ska öka.

Vi är sedan snart tre år stolta återförsäljare av SEAT. SEAT är ett starkt växande bilmärke i Sverige och Europa och passar därför in i Sirius trupp och framtida satsningar. Vi är fem försäljningsrådgivare som arbetar på företaget och vår ambition är att alla kunder ska känna sig mer än välkomna till GT Bil och erhålla rätt hjälp och assistans för att hitta rätt bil. Vårt motto är att det ska vara Tryggt – Enkelt – Bekvämt att köpa en bil hos GT Bil. Hos oss blir alla väl omhändertagna före, under och efter ett bilköp. Vi reser således tillsammans. Körglädjen fortsätter även efter ett bilköp som sprider sig till familj, vänner, släkt och bekanta som också vill känna körglädje. Då finns vi till hands att hjälpa till. VARMT VÄLKOMNA!

 

Varför bestämde ni er för att bli partner till Sirius Innebandy?

Vi på GT Bil är mycket idrottsintresserade och i synnerhet av innebandy. Och Sirius har alltid varit laget i våra hjärtan. Vi har också flera familjemedlemmar som spelar och har spelat innebandy – så för oss var det ett självklart och enkelt val. Snabbt, intensivt och spännande är spelet och matcherna.

 

Vad hoppas ni få ut av samarbetet?

Mycket! Vår intention och vilja är att på vårt sätt och tillsammans med alla andra samarbetspartners bidra till att Sirius alla lag växer och blir betydande och viktiga lag i alla serier. Sirius ska bli de starkast lysande stjärnorna på innebandyplanen. Tillsammans kan vi också skapa ett bidrag till samhället. Det är något vi än så länge bara börjat diskutera, men samtidigt är det något som både GT Bil och Sirius brinner för och vi kommer finna vårt sätt att bidra.

 

Om ni skulle beskriva GT Bil som en innebandyspelare – vad skulle företaget vara då?

Intressant fråga. Tycker egentligen att alla positioner är intressanta och viktiga för att helheten ska fungera, men vi skulle nog föredra att vara coach/ledare för lagen. Dels för att hjälpa alla duktiga spelare att utvecklas som individ och lag. Tillsammans bygga en sammanhållning där laget blir så sammansvetsat att inget lag blir omöjligt att besegra. Det är alltid kul att se människor växa i sina roller och hela tiden utvecklas.

 

Vilka favoritspelare har ni i herr och damlaget?

Vi känner att alla spelare är viktiga. I ett lag är sammanhållning - där alla arbetar för varandra och laget - det som är viktigt. När alla blir sedda och uppmärksammade på rätt sätt växer också självförtroendet. Vi vet att Sirius framtid kommer att vara mycket ljus och alla spelare m.fl. är lika viktiga i lagen.

 

Hur tippar ni att det går för Sirius två SSL lag kommande säsong?

För herrlaget är det första målet att ta sig till slutspel och sedan att spela på sin högsta förmåga under hela slutspelet. Varför inte tänka Globen inom 2 år!

Även för damlaget är det första målet att ta sig till slutspel. Väl där skruvas målet upp till att ta sig vidare till semifinal. Och där kan allting hända. Go Go Go Go!

 

Några slutord?

Vi på GT Bil ser en glimrande framtid för Sirius Innebandyklubb och är stolta att få vara med och bidra till Sirius framgångar framöver. Vi känner att ett nytt tänkande och mod kommer att tänja på gränserna och utveckla spel och taktik i Sirius. Välkommen in till GT Bil, Arlandastad - Tryggt – Enkelt – Bekvämt.

Läs mer om GT Bil på deras hemsida.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners