Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

”Det här är ju vårt slutspel”

2 mars 2021 09:42
SSL HERR

”Kör vi med den energin, det hårda jobbet och kryddar med lite effektivitet så har vi goda chanser att ta en trea i årets hittills viktigaste match.” Det säger återvändaren Peter Berlin inför morgondagens match mot Jönköping hemma i Fyrishov.


Hej Peter. Först får man väl säga välkommen tillbaka. Senast spelade med Sirius i SSL var säsongen 2017/2018. Hur känns det att vara tillbaka i blåsvart?

”Tack så mycket. Jo men det känns jättebra att vara med och tävla för blåsvart igen. Jag känner mig fräsch i både ben och lungor även om jag ska erkänna att första träningsveckorna var rejält tunga.”

Och hemmamatcherna körs i Fyrishov – det måste vara som gamla goda tider för dig?

”Älskar gamla goda hovet! Fantastiskt att vara tillbaka i hemmaborgen igen. Synd bara att inte publiken får komma.”

För dem som inte vet - vad har du gjort innebandymässigt under den här tiden?

”Jag har fortsatt innebandykarriären i ett ruskigt talangfullt Loke IBK som huserar i division 3.”

Det blev förlust i senaste matchen mot Thorengruppen – som när man tittade på sändningen kändes helt jämn. Hur kändes det för er som var med?

”Det var verkligen en jämn match där vi inte riktigt hade marginalerna på vår sida. Samtidigt ska man förtjäna medstuds. Vi kunde varit starkare runt båda kassarna och tryckt dit några bollar när matchen stod och vägde. Då hade vi åkt hem med tre pinnar i bagaget.”

Nu är det fyra matcher kvar och det är väl igen vågad gissning att målsättningen är att plocka tillräckligt många poäng för att ta klivet ovanför nedflyttningsstrecket. Hur går diskussionerna i laget inför slutspurten?

Det här är ju vårt slutspel. Vi går självklart för att vinna alla matcher vi ställer upp i.”

Imorgon är det dags för Jönköping hemma i Fyrishov. Hur planerar ni inför den matchen?

”Vi tar med det positiva från helgens match och bygger vidare på det. Kör vi med den energin, det hårda jobbet och kryddar med lite effektivitet så har vi goda chanser att ta en trea i årets hittills viktigaste match.”