Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
04 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Möt vår partner - Bildemo

20 oktober 2017 09:06
FÖRENING

I vår intervjuserie där vi knackar på hos nya och existerande partners har det blivit dags att prata med Thomas Gustafsson, marknadsansvarig hos Bildemo, som valt att gå in som partner till Sirius Dam SSL.


Berätta lite om Bildemo – bakgrund, var ni håller till och vad ni erbjuder.

Bildemo består av två kärnverksamheter; Däck & Fälg samt begagnade originalbildelar. Vår däckverksamhet är i ständig ökning och vi säljer ca 65 000 personbilsdäck och 25 000 fälgar årligen. Vi har även varit en betydande leverantör av begagnade originalbildelar i över 35 år där vi får in marknadens alla bilmärken och årsmodeller. Från de ca 2 500 bilar, mestadels från försäkringsbolag, kan vi erbjuda ett stort och aktuellt lager. Vi är för närvarande ca 60 personer som jobbar i företaget.

I er sponsringspolicy skriver ni att ni "sponsrar enbart föreningar som är placerade i Uppland och som bedriver en förankrad verksamhet och har en barn- och ungdomsverksamhet". Vad fick er att välja just Sirius Innebandy SSL dam?

Sponsring är ju en samhällsnytta för alla. Bildemo sponsrar många olika klubbar och idrotter för att ge idrottsklubbarna en möjlighet att utveckla idrotten i Uppsala genom att ge barn och ungdomar en meningsfylld fritidssysselsättning med mycket rörelse och motion. Vi ger även elitsatsningen en chans att nå ända fram och höja statusen för Uppsala i idrottssverige. Elit i Uppsala ger lokala idrottshjältar som barn och ungdomar ser upp till och får som förebilder. Och inom dam/tjej-idrotten tycker vi det är extra viktigt att ge förebilder för barn och ungdomar då många tjejer tyvärr väljer att sluta sin idrott alldeles för tidigt.

Vad hoppas ni få ut av samarbetet?

Vi hoppas att knyta nya kontakter i Sirius nätverk. Och naturligtvis känna en stolthet internt plus att ha möjligheten att titta på bra innebandy.

Om ni skulle beskriva Bildemo som en innebandyspelare – vad skulle företaget vara då?

Som en modern center: Vi är inte rädd för att vara offensiva, men är samtidigt eftertänksamma och värnar om alla i alla led.

Vilka favoritspelare har ni i damlaget?

Evelina Sparf en viktig spelare och kulturbärare i Uppländsk innebandy

Hur tippar ni att det går för Sirius i SSL dam den här säsongen?

Efter en lite tyngre start så hoppas jag att laget kommer igång. Så slutspel borde väl vara en naturlig målsättning med det material som finns.